Liiga pe 29.10. klo 18:30

Ilves - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tappara ylivoimainen ennakkosuosikki tulikuumaa Ilvestä vastaan?

Ilves ja Tappara kohtaavat tänään toisensa viimeistä kertaa Hakametsän derbyssä. Kertoimissa kirvesrintoja pidetään ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Meidän papereissamme tupsukorvat puolestaan ovat hieman vahvempia. Kun tarjolla on isoa kerrointa, emme lähde ahnehtimaan. Pelivalintamme onkin, että Ilves on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka Ilves voittaisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Tällä hetkellä Ilves on koko Liigan kuumin joukkue. Voittoputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi. Voittoputkensa aikana Ilves on mättänyt huimat 4,2 maalia ottelua kohden ja päästänyt kaksi maalia ottelua kohden. Mikä hienointa, maaleja on syntynyt erityisesti viidellä viittä vastaan. Ilves ei ole ollut riippuvainen ylivoimapelistään, sillä joukkueen erikoistilannepelaaminen on ollut varsin keskinkertaista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Huonosti ei ole mennyt Tapparallakaan. Joukkue on voittanut viidestä ottelusta kolme. Tapparan maalintekopeli ei kuitenkaan ole ollut aivan samalla tasolla kuin Ilveksellä. Jos paikallistaisto repeää maalijuhliksi, Tappara on altavastaajan asemassa. Viimeisissä viidessä matsissa kirvesrinnat on tehnyt keskimäärin 2,6 maalia ottelua kohden.

Yhdessä asiassa Ilves on paperilla selvä altavastaaja. Tähtivahti Marek Langhamer on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Paikallisottelussa joukkueen maalilla nähdään todennäköisesti venäläislupaus Vadim Zherenko. Hän ei ole vielä täysin vakuuttanut tällä kaudella kovasta potentiaalistaan huolimatta. Kahdeksan ottelun jälkeen Zherenkon torjuntaprosentti on 90,5.

Maalivahtipeli on selvä riski, joka voi kääntää tasaisen ottelun Tapparan eduksi. Toisaalta Ilves on ollut kaikesta huolimatta Liigan kuumin joukkue ja viilettää viiden matsin voittoputkessa. Mielestämme maalivahtitilanteen huomioidenkin kertoimissa on tarpeeksi herkullinen asetelma, jotta iskemme lapulle Ilveksen ottelun lopulliseksi voittajaksi.