Liiga la 04.12. klo 16:00

Ilves - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko hurmos tuliterällä Nokia Arenalla?

Lauantaina pelataan toinen Ilveksen ja Tapparan välinen paikalliskamppailu uudella Nokia Arenalla. Ensimmäinen matsi päättyi Ilveksen komeaan 6-3 voittoon. Uskomme, että hurmos uudessa kiekkopyhätössä on jälleen kova, ja pelissä on enemmän intoa kuin järkeä. Taklauksia satelee ja ennen kaikkea hyökkäyshalua löytyy. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2, tai 6-3 lukemiin.

Eilisessä matsissa Tappara hallitsi kiekkoa, ja Ilves rankaisi vastahyökkäyksistä. Kirvesrinnat voittivat laukauspaikat 45-30, mutta paikkojen määrä ei ratkaissut vaan niiden laatu. Iso kysymys on, riittääkö Tapparalla tänään malttia pelata inhorealistisesti Ilveksen vastahyökkäyksiä vastaan? Emme usko. Tappara sai paljon lokaa niskaansa sosiaalisessa mediassa, kun seuran someosasto hiljeni täysin uuden hallin avajaisissa, kun Ilves marssi heti alussa reippaaseen johtoon. Tapparalla on tänään paljon näytettävää, ja seura lähtee otteluun varmasti kovalla kostomentaliteetilla eikä peruutellen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
Aivan mieletön avauspeli käynnissä Nokia Arenalla. Antti Saarela tykitti kypärätempun vajaaseen 10 minuuttiin.

#Liiga #Ilves #Tappara

🎥 mtvuutiset.fi/liiga

Ison maalimäärän puolesta puhuu myös maalivahtipeli. Uskaltaako kumpikaan seura laittaa kakkosvahtiaan askiin, vai peluutetaanko ykkösvahteja väsymyksestä huolimatta? Tapparan Christian Heljanko ei ollut eilen parhaimmillaan. Ilveksen nuori Vadim Zherenko taas hankittiin alunperin kakkosvahdiksi, eikä venäläislupaus ole ollut vielä valmis ykkösvahdin pelitahtiin ja vastuuseen. Hänen torjuntaprosenttinsa on 90,30. Tapparan Kari Piiroinen (87,34%) ja Ilveksen Roope Taponen (89,47%) eivät ole hekään luotettavia valintoja. Kävi maalivahtivalinnoissa miten kävi, emme ylläty, jos tänään nähdään useampikin helppo maali.

Kertoimissa selvästi uskotaan, että vauhdikkaan eilisillan jälkeen joukkueet ovat väsyneitä ja maalipaikat jäävät vähiin. Normaalisti tämä voisikin olla hyvä näkökulma, mutta uuden areenan myötä pelissä on oma latauksensa, kun kumpikaan joukkue ei halua peruutella. Unibet tarjoaa yli 5,5:n maalimäärälle erinomaisen kertoimen. Jos et ole Unibetille vielä tiliä avannut, nyt asiaa kannattaa tosissaan harkita etenkin, jos tykkäät lyödä vetoa Liiga-matseista. Unibet tarjoaa usein parhaat kertoimet, mitä tulee Liiga-pelien kokonaismaalimääriin. Ei muuta kuin paras mahdollinen kerroin lapulle ja pelaamaan!