pe 08.12. klo 18:30

Ilves - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampereen paikallisottelu ei jätä kylmäksi! Viekö Ilves voiton jo neljättä kertaa tällä kaudella?

Liigassa pienehkö tauko on vietetty ja perjantaina palataan tositoimiin täyden kierroksen kera. Illan herkkupalana toimii kauden neljäs Tampereen paikallisottelu. Toistaiseksi Ilves on dominoinut vieden voiton jokaisessa ottelussa ja se myös pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa yhden pisteen erolla Tapparaan, jolla tosin on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Runkosarjan puoliväli lähenee ja kaksikko on kuronut jo melkoisen eron, sillä kolmantena tuleva HIFK on 10 pistettä Tapparaa perässä.

Marraskuussa pelatusta paikallisottelusta lähtien Ilves on pelannut Liigassa seitsemän ottelua ja ainoa tappio tuli viimeisimmässä matsissa, kun TPS nappasi lisäpisteen voittolaukausten jälkeen. Tapparalla puolestaan kahdeksan ottelun pisteputki katkesi KalPan vieraana, mutta heti perään Sport kaatui kotona komeasti lukemin 5-0. Molemmat joukkueet on siis olleet vahvassa iskussa, joten lähtökohdat on jälleen kerran erittäin herkulliset.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mielenkiintoinen tilasto on se, että kummankaan joukkueen 5vs5 pelatessa tulleiden laukausten suhde ei ole plussan puolella ja siitäkin huolimatta tulosta syntyy. Ennen kaikkea laukausprosentin osalta joukkueet on selvästi muita korkeammalla ja hurja määrä yksilötaitoa on yksi selittävä tekijä. Erikoistilanteissa vertailu menee aikalailla tasan, sillä Ilveksen ylivoima on tehokkaampi, mutta Tapparalla puolestaan alivoima on pykälän parempi.

Tampereella on tällä kaudella tykitettyä maaleja oikein urakalla ja myös nyt lähdetään hakemaan runsasmaalista iltaa. Kumpikin joukkue on loistanut hyökkäyssuuntaan ja vaikka Tappara on pitänyt isossa kuvassa oman maalin hyvin vartioituna, on Ilves löytänyt jokaisella kerralla keinot Christian Heljankon ohittamiseen. Lapulle otetaan yli 5,5 maalia ja sen lisäksi alta löytyy linkki, jonka avulla pääset hyödyntämään uutena asiakkaana ComeOnin huipputarjouksen Tampereen Derbyyn!

Suuntaa ComeOnille ja nauti Tampereen derbystä koko rahan edestä!