pe 08.03. klo 19:31

Ilves - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Runkosarjan viimeinen derby koittaa – maalimäärään vaikuttaa erityisesti yksi tekijä!

Liigan kärkijoukkueet valmistautuvat täyttä päätä play offeihin, ja ensi kauden sopimuksiakin alkaa putkahdella ulos. Tampereen Areenalla pelataan vielä yksi derby ennen play offeja – molempien joukkueiden märissä unissahan tänä keväänä toteutuisi Ilveksen ja Tapparan finaalisarja. Ilves on ollut tämän kauden paikallispeleissä niskan päällä: voitot ovat tupsukorville 4-1. Kerran paremmuuden ratkaisuun tarvittiin tosin jatkoaika.

Naaraa MONSTERIKERROIN Tampereen derbyyn!!!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilveksen tahti on pysynyt viime viikkoina lujana, ja viidestä viime ottelusta on tullut voitot. Tosin lauantaina Antti Pennasen suojatit olivat KalPan kanssa kolmannessa erässä pulassa, minkä valmentaja lehdistötilaisuudessa auliisti myönsi. Jatkoajalla Ilves oli silti terävämpi, ja piti kaksi pistettä kotona. Ilveksen päälle on pitkin kautta heitetty jos monenlaista epäilyksen verkkoa, mutta pisteitä on tullut tasaisesti. Varmaankin eniten on epäilty maalivahtien riittävyyttä mestaruuteen, vaikka kyllä Ilveksen kaksikko ihan mitat täyttävä on.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ennätyksellisen runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan perjantaina, kun Ilves kohtaa Tapparan loppuunmyydyllä Nokia Arenalla! 🔥

ILVES+ Ottelulähetys alkaa tuntia ennen ottelua klo 18:30.

🏒 Pe 8.3. klo 19:31 Ilves–Tappara
🎙️ ilves.com/plus *
📺 MTV3 / MTV Katsomo+…

Tapparan menestyksessä epäilijät ovat korostaneet, että joukkue on kerännyt liikaa pisteitä maaliodottamaan nähden. Jos kyse on onnesta, niin kirvesrintojen tuuri on kestänyt kohtuullisen pitkään. Rikard Grönborg on ollut otsikoissa myös vääristä syistä, mutta koko joukkue tietää, että play offeissa eivät selitykset auta. Keskiviikkona Tappara otti Lukosta voiton, mutta se menee tehokkaan viimeistelyn piikkiin: pelillisesti joukkue ei ihan täysin vakuuttanut.

Karu totuus on, ettei Ipa todennäköisesti ohita runkosarjassa Tapparaa edes voitolla, joten tämä paikallispeli toimii lähinnä play off -katsastuksena, eikä välttämättä nyt nähdä aivan yhtä kovaa tykitystä kuin tavallisesti. Tästä syystä matsissa saatetaan nähdä maaleja – ja nämä derbythän ovat olleet keskimäärin maalirikkaita koko kauden. Siis otetaan positio overista ja nautitaan pelistä.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Yli 5.5 maalia 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.