Liiga pe 01.12. klo 18:30

Ilves - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännillä ottelurasitusta ja vierailla mietinnän paikka – vetovalinta on sentään päivänselvä tapaus!

Ilveksellä on menossa todellinen hulinaviikko, sillä perjantaina tupsukorvat pelaavat jo viikon kolmannen ottelunsa: vastaan tulee pienoisessa kriisissä kärvistelevä TPS. Turkulaiset eivät voi millään muotoa olla tyytyväisiä kauden kulkuun, ja tämänhetkiseen sijoitukseen play off -viivan alapuolella. Ilveksellä sen sijaan ei ole suurta syytä murheiluun, sillä se etenee sarjan kärjessä käsi kädessä Tapparan kanssa, ja tappioputkeen ajautunut HIFK on jo sangen kaukana sarjakolmosena.

Ilmaisvetojen viuhka on ulottuvillasi! Lue alta lisää!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves antaa rasituksessa hieman eteen vieraille, mutta kaikilla muilla mittareilla illan isännät ovat vieraitansa edellä. Tätä vihjettä kirjoitettaessa Antti Pennasen joukkio on Hämeenlinnassa johdossa, eikä nähdyn perusteella ottelu ole ollut mitään ilotulitusta. Kolmannessa pelissä neljänteen päivään voi odottaa jo valmennuksellisia ratkaisuja kuorman tasaamiseksi. Luisteluvoimaiset isännät ovat luonnollisesti isoja suosikkeja.

Liiga

@smliiga
🚨 Arttu Pelli lataa illan avausmaalilla @ilveshockey:n johtoon! 💪

Loistavan esityön tekee Šimon Stránský. 👏

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Ilves

TPS pelasi kotona HPK:ta vastaan tiistaina todella surkean ottelun. Tommi Miettinen ei peitellyt tappion jälkeen tyytymättömyyttään, ja Turussa on varmasti luettu välipäivät madonlukuja. Tiistain räpiköiminen tuntuu hieman hämmentävältä, sillä viikonlopun otteluissa Tapparaa ja HIFK:ta vastaan meininki oli aivan eri luokkaa. Miettinen on hyvä ja vaativa valmentaja, mutta ei jostain syystä saa kaikkea irti pelaajista joka ilta.

Tähän otteluun viisarit osoittavat vähämaalisuutta. Tepsin maaliodottama on lähtökohtaisesti matalahko, ja yllättäen Ipa on ollut kliinisempi vieras- kuin kotiotteluissa. Vierasvoittoa ei uskalla ottaa, mutta underia oikein mielellään.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 5.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.