Liiga ke 01.02. klo 18:30

Ilves - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS on ihan ok – mutta Tampereella se ei riitä!

Ilves on tässä vaiheessa vähiten kotiotteluita pelannut liigajoukkue. Niinpä helmikuussa Tampereen Areenalla tupsukorvat isännöivät vieraitaan kahdeksan kertaa. Ensimmäisenä kirkkaisiin valoihin saapuu TPS, joka on isäntiä yhdeksän pistettä perässä, vaikka on pelannut kaksi runkosarjamatsia enemmän. Molemmat aloittavat helmikuun tappio alla.

Ilves kärsi lauantaina paikallispelikrapulasta, ja tiukasti pelannut Ässät nollasi Ipan lukemin 2-0. Suurempaa aihetta huoleen ei kuitenkaan ole, sillä Ilves on ollut 5 vs 5 -pelissä todella kova. Ilvekselle on erittäin hankala tehdä maaleja, ja loistava maalivahtikaksikko hoitelee sen mikä puolustukselta sattuu pääsemään läpi. Poissaolijat ovat pysyneet hetken samana – eniten kaivataan askiin varmaankin Eemeli Suomea.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Runkosarjan viimeiset 10 kotiottelua! 🙌

Mitä otteluita odotat eniten ennen playoffseja?

🎟️ Osta liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #Liiga

TPS on sarjataulukossa seitsemäntenä, ja on ihan oikea riski, että joukkue ajautuu säälipleijareihin – takana olevat Ässät ja HIFK ovat todella kovassa iskussa tällä hetkellä. Joukkue ei pysty tasaisiin otteisiin, mutta loistavalla tasolla pelaava maalivahti Lassi Lehtinen antaa Tepsille mahdollisuuden voittaa joka ilta. Vierasjoukkueena TPS on sangen keskinkertainen – kaksi viikkoa sitten Ilves voitti Tampereella turkulaiset lukemin 3-1.

Mahdollisesti Ilves ottaa tuosta ottelusta uusinnan, ja pisteet jäävät Areenalle. Sen verran parempia tupsukorvat ovat olleet, että alle kahdenkin kertoimilla lähdetään kotivoiton metsästykseen. TPS on ihan ok joukkue, mutta Tampereella se ei riitä – siis kotivoittoa kuitille!