ti 26.12. klo 18:30

Ilves - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kipeitä huomiota kotisuosikista – olisiko tässä yllätyksen paikka?

Joulun tienoilla näyttää siltä, että Ilveksen kisa sarjan kärkipaikasta Tapparan kanssa on ainakin tällä erää kääntymässä jälkimmäisen eduksi, sillä tupsukorvien otteet ennen joulua eivät ole herättäneet hurraahuutoja Tampereella. TPS sen sijaan käänsi joulunalusviikolla kaksi tiukkaa peliä edukseen kahden pisteen arvoisesti, ja taistelu paikasta auringossa kympin sakissa jatkuu kiivaana. Helppoa se ei tule olemaan, sillä kisa on käymässä todella kovaksi.

Ilves tuli torstain Ässät-otteluun tappio alla, eikä esitys ollut kotiareenalla mitenkään huikea. Suurin palo tuntui puuttuvan, eikä Ipa löytänyt keinoja Ässien tiiviin puolustuksen avaamiseksi. Jotenkin tuntuu, että viisikkopelissä Ilves on tällä hetkellä käymistilassa, ja Antti Pennasen olisikin kaivettava kani hatustaan, jotta toiminta olisi suoraviivaisempaa. Jakub Malekin piikkiin ei jatkoaikatappiota voi kokonaan laittaa, mutta hieman helposti Ässien voittomaali tuntui sisään menevän. Voikin kysyä, onko Ilveksen sinällään kelpo maalivahtikaksikko mestaritasoa?

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS on joutunut jatkoajalle tällä kaudella peräti kolmetoista kertaa, mutta turkulaisten onneksi useimmat näistä otteluista ovat päättyneet kahden pisteen voittoihin. KooKoota vastaan tarjolla oli kolmekin pistettä, mutta KooKoo kampesi itsensä tasoihin kahden maalin takaa kolmannessa erässä. Tommi Miettisen suojatit luovuttivat pelivälineen vastustajalle, ja heikko pelaaminen kostautui kuusi sekuntia ennen loppua, kun KooKoo tuli tasoihin. Yleisesti ottaen peliesitykset ovat Turussa paranemaan päin.

Ilves ei näytä juuri nyt kovin kuumalta, ja TPS on parantamassa otteitaan, vaikka haavoittuvainen joukkue on edelleen. Silti voimakkain idea on pelata ilvestä vastaan: jos Tepsi hoitelee ottelun jatkoajalle tai voittaa, saa tästä rahat yli kaksinkertaisena. Se – ja uusien asiakkaiden ilmaisvedot – kuulostaa hyvältä tarjoukselta.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto TPS +0.5 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.