Liiga la 09.04. klo 17:00

Ilves - TPS

Tiukka välieräsarja tiedossa!

Ilves ja TPS ovat ennen välieräsarjaa samanlaisessa tilanteessa: molemmat pelasivat todella laadukkaan ja jännittävän ottelusarjan, ja ratkaisivat jatkoonpääsyn vasta game sevenissä. Myös joukkueiden keskinäisestä sarjasta voi odottaa kiekkokarkkia – molemmilla porukoilla on luokkaa sekä myös pelitavallista laatua. Jos tämä ottelusarja menisi neljässä ottelussa poikki, se olisi enemmän kuin suuri yllätys.

Ilves nousi välierään vaikeiden aikojen jälkeen: viimeksi joukkue nähtiin tässä vaiheessa peräti 21 vuotta sitten. Ilves on puolivälierät ratkaissutta Petri Kontiolaa lainaten duunariporukka – mutta sangen taitava sellainen. Pohjaton voimavara Ilvekselle on äärimmäisen sitoutunut ja runsaslukuinen kannattajajoukko, ja lauantaina on kansiareenalle luvassa mökki täyteen. Ilveksen tehomiehet eivät ole riehuneet pudotuspeleissä, mutta alakerta on pitänyt koko ajan hyvin. Kärpät ei ollut paljoa huonompi, mutta ero joukkueiden välille lopulta saatiin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

TPS:n jatkopaikka oli HIFKiä vastaan niin ikään hiuskarvan varassa: TPS vastasi stadilaisten nimekkääseen rosteriin tiukalla ja periksiantamattomalla pelitavalla. TPS:n kärkiketju Nurmi – Pärssinen – Pyyhtiä on yksi tämän hetken kovimpia näillä leveysasteilla, ja vaikka taso ei nelosketjuun asti ihan kannakaan, ei tämän joukkueen tarvitse hävetä näissä ympyröissä. Andrei Karejev on maalivahtina samaa luokkaa kuin Marek Langhamer. Jonne Tammela otti välierien päätteeksi pari matsia pelikieltoa.

Tähän saumaan me laitetaan pieni longshotti vetämään. Ottelu on lähtökohtaisesti kahden hyvin puolustavan ja hyvillä maalivahdilla varustetun joukkueen taistelu. Ei tyydytä perus-underiin, vaan otetaan veto siitä, että ottelussa nähdään varsinaisella peliajalla korkeintaan 3 maalia. Kerroin on korkeampi, ja panosta ei tarvitse vääntää ihan kaakkoon. Samalla voit viimein ottaa haltuun Mr Greenin, joka on tunnettu erityisesti Colossus-kimpoistaan. Näillä lauantaita kohti!

10 euroa pelirahaa