Liiga ti 17.01. klo 18:30

Ilves - TPS

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tupsukorvilla tukkoista! Kosahtaako TPS kuitenkin jättimäisiin hyökkäyspään menetyksiin?

TPS pelasi Tampereella myös viime lauantaina, kun se taipui tiukassa taistelussa Tapparaa vastaan numeroin 2–1 jatkoajalla. Sarjakolmosella Ilveksellä on ollut viime aikoina tukkoista eikä turkulaismiehistö ole ainakaan helpoimmin yllätettävissä. Vierailija on jo viiden ottelun voittoputkessa, vaikka voittoja on vuodenvaihteen jälkeen tullut vain kaksi.

Jopa huippuvireisellä Tapparalla oli lauantaina vaikeuksia viimeistellä kurinalaista TPS:ää, jonka puolustuksen takana Lassi Lehtinen torjui todella vakuuttavasti. Viime viikko oli muutenkin Jussi Ahokkaan miehistöltä vahva performanssi, kun se napsi kolmessa matsissa yhteensä kuusi pistettä. Ilves puolestaan pelasi ainoan kamppailunsa lauantaina, kun se kohtasi vierassa JYPin ja voitti 0–2.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HC TPS

@HCTPS
Meidän kannattajat🥹

Kiitos!🖤🤍

#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

Antti Pennasen johtamassa päädyssä riittää pohdittavaa, sillä tehot ovat olleet tammikuussa hieman kadoksissa. Maalipaikkojen määrä on ollut jotakuinkin sama kuin joulukuun lopussa, mutta viimeistelyssä on ollut ongelmaa – toki pitää huomioida, että TPS ei sen paremmin tonteilla mässäile ja myös turkulaisten maalintekopelaaminen on ollut tukkoista. Kaiken kukkuraksi molemmissa päissä on loistavat torjujat. Tupsukorvien maalia vartioinee Marek Langhamer ja Lehtinen palaa Nokia Arenalle toisessa matsissa peräkkäin.

Vierailijan hyökkäyspään tehopotentiaalia on järsitty viime aikoina, kun sekä supervireeseen tammikuussa päässyt ylivoimapelote Scott Kosmachuk että ruotsalaissentteri Martin Johansson ovat pudonneet sairastuvalle. Tämän taisteluparin osalta alle 4,5 maalia varsinaisella ajalla on tarjotulla kertoimella erinomainen valinta!

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 51€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.