CHL pe 08.09. klo 19:00

Ilves - Trinec

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vierasvoittojen jälkeen päästään näkemään viime kauden menestyksen salaisuus – lapulle kotivoittoa!

Ilveksen taival tämän kauden CHL:ssä on ollut ainakin aluksi täysosuma. Viime vuonna kansainvälisillä kentillä kipuillut kissalauma on ollut kahdessa avausottelussa erehtymätön, ja vierasvoittoja voi pitää hienona pelinavauksena. Perjantaina Ilveksen innokkaat fanit saavat nähdä uudistuneen joukkueen kilpailullisessa ottelussa kotiareenalla. Vastus on klassinen tshekkijoukkue Trinec, jolla on taustalla ravakasti rahaa, ja joukkue tulee askiin joka syksy mallikkaalla setupilla.

Ilves suuti Bolzanon maan rakoon heti alkuminuuteilla: peli oli käytännössä ohi jo reilussa kuudessa minuutissa. Turhautuneet isännät ottivat kovat otteet käyttöön, mutta kyllä ottelun edetessä pelattiin ihan jääkiekkoakin vielä. Ilveksen paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Simon Stransky oli kentän ehdoton kingi 1+3 tehoillaan. Onnistujia oli laajalla rintamalla, ja Jonas Gunnarsson oli maalilla hienossa vireessä ensimmäisessä CHL-matsissaan.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Tätä viikonloppua on odotettu! 🙌

Ilveksen kotiavauksessa vastaan asettuu Tšekin hallitseva mestari @hcocelaricz ja sunnuntain @hcvitkovice-ottelun jälkeen Meet & Greet -tapahtuma areenan aulassa! 🔥

🎟️ Liput ja kausikortit: lippu.fi/ilves

#Ilves #ChampionsGoBeyond

Trinecin syksy on ollut vielä aika häsmäinen, sillä Rapperswililtä saatiin yksi jatkoaikapiste, ja München piti tshekkiläiset kotonaan nollilla. Trinecillä on laadukas miehistö, jonka nimekkäin pelaaja on lähes 550 änäriottelua vyöllään pitävä Richard Panik. Trinec on Tshekin liigan mestaruuskertoimissa kolmossuosikki, ja se on mm. Ilvekselle hävinneen Pardubicen perässä. Kesän aikana tapahtuneet muutokset ottavat aikansa, ennen kuin homma alkaa rokkaamaan.

Ilves oli viime kaudella kotiareenallaan todella kova pala purtavaksi, ja hyvien vierasotteluiden jälkeen se on kauden onnahdellen aloittanutta Trineciä vastaan selkeä suosikki. Kerroin ei tavoittele taivaita, mutta tarpeeksi korkea se on betsiä varten.

Näin teet tällä vedolla yli neljä kybää voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ilveksellelle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ilves 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 44,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.