CHL su 10.09. klo 16:00

Ilves - Vitkovice

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaleja syntyy, mutta kiinnostaako puolustaminen – tipsissä on vinha perä!

Ilves oli perjantaina luottamuksen arvoinen, ja kissaeläimet toivat Uhmapelaajien heimolle maallista hyvää voitollaan Trinecistä. Tosin helpolla se ei tullut, sillä toisella jaksolla omissakin helisi huolella. Ipa on joka tapauksessa hienossa lennossa CHL:ssä: kolmesta ottelusta on kairattu puhtaasti yhdeksän pistettä, ja vastustajien verkkoa on heilutettu yhteensä peräti viisitoista kertaa. Vitkovice ei ole ihan samassa tahdissa, mutta kelpo joukkue sunnuntaina on silti vastassa.

*Lunasta 25€ ilmaisveto – ohjeet vihjeen lopussa.

Ilves näytti perjantain ottelussa kaksi ääripäätä: toisessa erässä joukkue oli aivan kuutamolla, mutta ottelun alussa ja kolmannessa erässä Ipa oli rautaa. Perjantain hahmoja kentällä olivat 0+3 tehot taituroinut Eemeli Suomi sekä kaksi maalia iskenyt Les Lancaster. Antti Pennasella on nyt käsissään mieleinen permanentti, ja Ilves tulee olemaan tällä kaudella kova luu – kenties kevääseen saakka.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Fiilis, kun Ilves jatkaa CHL:n piikkipaikalla! 👊🔥

🎟 Liput: lippu.fi/ilves

#Ilves #ChampionsGoBeyond

Viime kaudella välieriin asti selvinnyt Vitkovice on vetomarkkinoilla Tshekin liigan nelossuosikki. Perjantaina tshekit hävisivät Lahdessa Pelicansille puhtaasti 4-0: ottelu oli käytännössä ohi jo ensimmäisen erän jälkeen. Ryan Lasch oli 2+2 tehoillaan täysin pitämätön Vitkovicelle. CHL-peleissä tehokkaana ollut ja aikoinaan SaiPassakin piipahtanut Dominik Lakatos oli muun joukkueen lailla tehoton Lahdessa.

Yleisesti ottaen Vitkoviceltä löytyy kyllä tulivoimaa, ja varsinkin Ilveksellä sitä on vaikka muille jakaa. Jos puolustaminen ei maita perjantaita paremmin, on matsissa overin ainekset. Ainakin 5,5 maalin rajalla overia kannattaa ostaa – se on maalimäärissä todennäköisempi vaihtoehto.

Nappaa 25€ ilmaisveto lätkään!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.