Veikkausliiga la 23.04. klo 17:00

Ilves - VPS

Parantaako Ilves Ratinassa?

Ilveksen vaikea alkukausi saa ainakin yhden positiivisen sysäyksen, kun Ratinan nurmi kelpaa Veikkausliigapelin alustaksi. Kotikenttää ja kunnollista kotiyleisön tukea tarvitaankin niin paljon kuin mahdollista, sillä Ilves on sarjassa yhdellä pisteellä toiseksi viimeisenä. Peräpäähän veikattu VPS on puolestaan kerännyt kolmessa ottelussa neljä pistettä, joten Vaasassa ollaan positiivisessa kierteessä.

Ilveksen saldo saattaisi olla myös nolla pistettä, sillä tasoitus AC Oulua vastaan tuli aivan viimeisellä hetkellä. Ilveksen puolustus ei ole tällä kaudella kehuja ansainnut, eikä se ollut oululaisiakaan vastaan tehtäviensä tasalla. Ylöspäin tupsukorvat näyttävät aivan säälliseltä nipulta, mutta keskikentän pohjaa ja puolustuslinjaa pitäisi tiivistää. Ilves saa pelaajia kokoonpanoon, mutta ainakin Ilari Mettälä ja Yusif Moussa ovat poissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

VPS hävisi kotonaan Klubille 0-1, mutta esitys ei ollut ollenkaan huono. Näyttäisi siltä, että VPS on kauden alussa valmiina, ja näyttävät pitkää nenää sarjarankingien tekijöille. Moni tyhjäksi arvaksi veikattu pelaaja on täyttänyt ruutunsa hienosti, ja tehojakin on löytynyt mukavasti, vaikka ymmärrettävästi HJK:ta vastaan nollille jäätiinkin.

T√§h√§n otteluun otetaan peruspelin verran Vepsua tasoituksella ‚Äď eli jos Vaasaan l√§htee pistekin, saadaan nautiskella lunastuksesta. T√§ll√§ vedolla viitataan rankingeille kintaalla, ja l√§hdet√§√§n siit√§ mit√§ kent√§ll√§ on n√§hty. Toki Ilves voi parantaa Ratinassa, mutta t√§m√§ j√§√§ n√§ht√§v√§ksi.

10 euroa pelirahaa