Superpesis su 24.04. klo 15:00

Imatra - Sotkamo

Pesiskausi käynnistyy karnevaalimeiningeissä Espanjan Fuengirolassa

Tästä se taas lähtee, Superpesiskausi 2022 on ovella. Luvassa on vieläpä juhlakausi, sillä pesäpallo täyttää lajina pyöreitä. Legendaarisen Tahko Pihkalan kehittämä laji ja kansallispeliksikin kutsuttu pesäpallo on tullut kunnioitettavaan 100 vuoden ikään. Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy ottavat pienen varaslähdön kauteen pelaamalla sunnuntaina ensimmäisen ottelun Espanjan Fuengirolassa. Kahtena edellisvuonna tapahtuma on jouduttu perumaan koronan takia. Suomessa ensimmäinen matsi pelataan torstaina 12.5., silloinkin yhteen ottavat Sotkamo ja Imatra.

Espanjaan lähtee runsas määrä pesisfaneja Suomesta ja paikalliset ovat tietysti ihmettelemässä karnevaalimaista tunnelmaa. Ottelu ei olekaan ihan perusmatsi ja kaikille outo kenttä tuo entisestään yllätyksellisyyden efektiä.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Imatra teki viime kaudella yllätyksen selviytymällä ylipäänsä pudotuspeleihin ja ensimmäisellä kierroksella IPV laittoi hervottoman kovassa trillerissä ahtaalle tulevan Suomen mestarin Manse PP:n. Tällä kaudelle Imatra vahvistui juuri Sotkamosta tulleelta Toni Laaksolla ja kenties kaikkien aikojen legendaarisimmalla pesäpalloilija Toni Kohosella. Siitä huolimatta Sotkamo ja IPV painivat vielä eri sarjassa. Sotkamo taistelee mestaruudesta, IPV pudotuspelipaikasta.

Sotkamo on Superpesiksen menestynein seura 19:llä Suomen mestaruudellaan. Kainuulaiset ovat olleet tunnettuja etenkin betoninkovana ulkopelijoukkueena, mutta viime kaudella juuri sillä osa-alueella oli sanomista ja SoJy jäi neljänneksi. Tälle sesongille joukkueeseen saapui Imatralta Juho Keinänen, ja tätä voi pitää oivana vetona seurajohdolta. Keinänen on loistava pelimies ja tuo varmuutta tökkineeseen etukenttäpelaamiseen. Samoin koppari Jussi Korhosen paluu kasvattajaseuraan parantaa ulkokenttää entisestään.

Vihjeenä on hieman tylsästi Sotkamon suora voitto kertoimella 1,48. Niin sanotuissa normaaleissa olosuhteissa Sotkamoa voisi pitää ainakin 75 prosenttisena suosikkina. Koronan runtelemalla viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti, ja molemmilla kerroilla Sotkamo oli parempi luvuin 2-0. Imatraa ei voi väheksyä, mutta luokkaero joukkuiden rostereiden välillä on kuitenkin iso. Matsi käynnistyy kello 15.00.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa