CS ke 08.06. klo 16:00

Imperial - Finest

Imperial vs Finest! Tasaista vääntöä?

Kesäkuu on juhlan aikaa Counter-Strike -skenessä. Lähes samanaikaisesti käyntiin pyörähtää peräti kolme huipputurnausta, joista ensimmäisenä listalla on Pinnacle Cup Championship sekä Dubaissa järjestettävä Global Esports Tour. Dubain turnaus alkaa vasta torstaina, joten keskiviikon betsit keskittyvät yksinoikeudella juurikin Pinnacle Cup Championship -turnaukseen.

Avauspäivän viimeisenä avauskierroksen otteluna pelataan brassijoukkue Imperialin ja Finestin välinen BO1-ottelu, mikä alkaa klo: 16:00. Gabriel “FalleN” Toledon joukot saavat äärimmäisen kovatasoisen joukkueen vastaansa. Major-huuma on ohi, vastassa ei ole helposti antistrattava kärkijoukkue, ja kaikki Finestin pelaajat ovat Imperialille tuntemattomia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sama pätee pitkälti myös Finestin puolelle. Joukkueet ovat toisilleen täysin tuntemattomia, mikä voi johtaa suurin virheisiin sekä äärimmäisen sekavaan CS:ään. Loistobetsi otteluun löytyy kierrosoverin puolelta, jonka kertoimet ovat kuitenkin jo selvästi normaalia alempana. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä ennakkoasetelmien perusteella otteluun valikoituu todella tasainen kartta (tod. näk. Dust 2), ja joukkueet ovat todella tasaisia jo pelkästään tilastojen ja tuloksien varjossa.

Kierrosoveri napataan lapulle pienellä panostuksella, sillä päivän muut betsit tarjoavat jo loistavaa valueta. Tsekkaa kaikki päivän kohteet saitilta!

10 euroa pelirahaa