CS ke 11.05. klo 13:00

Imperial - IHC

Imperial selvästi tasokkaampi joukkue

PGL:n Antwerpin Major-turnaus on kahden ensimmäisen päivän osalta taputeltu. G2 ja Vitality varmistivat paikkansa Legends Stagelta, kun Renegades ja 9z puolestaan tippuivat turnauksesta ulos. Majoreiden kolmas ottelupäivä tarjoaa kovaa jännitystä, sillä tänään nähdään kolmen joukkueen etenevän jatkoon, ja kolmen joukkueen tippuvan ulos turnauksesta.

Päivän kakkostriimin ensimmäisessä ottelussa brassijoukkue Imperial kohtaa Mongoliasta kotoisin olevan IHC:n. Ottelu alkaa klo: 13:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Imperial on suuri ennakkosuosikki, sillä IHC ei ole näyttänyt millään mittarilla kilpailulliselta. Joukkue on uskomattoman heikko, ja vaikka joukkue onnistuikin voittamaan Renegadesin, ei toiveet lopputurnauksen osalta ole korkealla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

IHC:n karttavalikoima ei sovi kovinkaan hyvin Imperialia vastaan. Imperial on kelpo joukkue IHC:n tasoista vastustajaa vastaan niin Dust 2:ssa, Miragessa, Infernossa kuin myös Overpassissa. IHC mahtaakin valita Vertigon omaksi kartakseen, missä Imperial on ollut pienoisissa vaikeuksissa. Joukkueiden tasoero on kuitenkin otettava huomioon, ja täten panokset pystytään edelleen lyömään Imperialin tasoituksen puolesta.

10 euroa pelirahaa