CS ti 31.05. klo 19:00

Imperial - Liquid

Liquid hajoamaisillaan – FalleN:n soturit yllättävän kilpailullisia

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

Päivän avauskierroksen toisessa ottelussa umpisurkea ja hajoamaisillaan oleva Liquid saa vastaansa Gabriel “FalleN” Toledon Imperialin. Imperial on pystynyt viime aikoina pelaamaan hyvää Counter Strikeä, ja haastamaan jopa hieman kovempia joukkueita. Imperial mm. voitti Cloud9:n Antwerpin Major-turnauksessa, jolle Liquid hävisi maanantaina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Liquidin peli näyttää juurikin siltä, miltä kuulopuheet joukkueen rosterin tulevaisuudesta kuulostavat. Richard “shox” Papillon on lähdössä joukkueesta eikä yksi pelaajavaihdos tule riittämään Liquidin pelastamiseen. Muutoksia on tehtävä, sillä edes Liquidin pitkäaikainen tähtipelaaja Jonathan “EliGE” Jablonowski ei pysty suorittamaan tässä joukkueessa.

Imperial on onnistunut rakentamaan itselleen hyvän karttavalikoiman. Joukkue tulee poistamaan vakipoistonsa Ancientin, kun Liquid puolestaan poistaa Nuken. Imperial valinnee omaksi kartakseen Overpassin, kun Liquid tähtää varmastikin Mirageen tai Vertigoon. Kolmanneksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2. Otteluun valikoituu kolme karttaa, missä kaikissa etu menee ainakin allekirjoittaneen papereissa Imperialille. Kerroin ei ole linjassa, jonka vuoksi veto on perusteltu.

10 euroa pelirahaa