CS ti 12.04. klo 14:30

Imperial - MIBR

FalleN ja fer toi vuoden 2015 takaisin – joukkue yhden voiton päässä pudotuspeleistä

PGL Major Antwerp -turnauksen päivän RMR-karsintojen ensimmäisessä paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa taistellaan paikasta pudotuspeleissä. Imperial ja MIBR molemmat onnistuivat voittamaan ensimmäiset ottelunsa, ja täten kisaavat ensimmäisinä 2-0 -tilanteessa olevina joukkueina paikasta kahdeksan parhaan joukossa. Turnauksessahan on kuusi paikkaa jaossa majoreille, joten kyseisen ottelun voittaminen olisi melkoisen hyvä suoritus.

Imperial on kertoimien valossa ennakkosuosikki, kuten kuuluukin. Joukkue on pelannut uskomattoman hyvin, ja on tajunnanräjäyttävää nähdä, kuinka Fernando “fer” Alvarenga on käytännössä palannut vuosien 2014-2016 formiinsa. Aggressiivinen ja arvaamaton fer on pelannut uskomattoman hyvin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Imperial on vastoin kaikkia odotuksia onnistunut rehellisesti tuomaan “Last Dance” coren ja kaksi todella kilpailullista pelaajaa yhteen. Todellinen testi ei ole vielä edes edessä, kun MIBR tuskin pystyy Gabriel “FalleN” Toledon suojatteja haastamaan. Imperial saa nimittäin loistavat kartat otteluun.

Imperial poistaa Ancientin, kun MIBR puolestaan poistaa Miragen. Imperial saa valittua omaksi kartakseen loistavasti kulkeneen Infernon, jolloin MIBR valitsee joko Dust 2:n tai Vertigon. Dust 2 olisi suuri virhe, kun katsoo Imperialin viimeisintä ottelua. Tilastot tukevat niin ikään Vertigoa, vaikka Dust 2 MIBR:n paras kartta onkin. Lapulle laitetaan Imperialin koko ottelun kierrostasoitusta, joka pitäisi tulla melko helposti ottelun kartoilla himaan.

10 euroa pelirahaa