CS to 23.06. klo 20:00

Imperial - MOUZ

MOUZ:lle järjettömän kova tasoituskerroin!

Nyt herkutellaan! Roobet Cupin päivän neljännessä ottelussa päästään nauttimaan todella herkullisesta kertoimesta hieman isomman panostuksen turvin. Umpisurkeasti online-otteluissa pelannut Gabriel “FalleN” Toledon johtama Imperial saa vastaansa MOUZ:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. MOUZ lähtee ehdottomasti hakemaan ottelusta puhdasta 2-0 -voittoa, sillä Imperialin karttavalikoima on umpisurkea eikä joukkuekkaan ole pelannut mairittelevasti.

Imperial on brassipelaajien Last Dance. Joukkue pelasi Majoreilla viimeisillä voimillaan, ja kuten monet analystitkin ovat sanoneet, harjoitteli joukkue ennen Majoreita todella paljon. Majorien jälkeen useampi pelaaja suuntasi kuitenkin kotimaahansa ottamaan lepoa, mikä on todellakin näkynyt tuloksissa. Imperial on ollut umpisurkea Majoreita seuranneissa turnauksissa, ja joukkueen pelaajat nauttivatkin vain isoa palkkaa saamatta palkan mukaisia tuloksia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueen pelaajat eivät ole tikissä, FalleN:n IGL-taidot eivät ole kondiksessa eikä AWP-käsikään ole enään vuoden 2016 tasolla. Vastaan asettuu torstaina tasoaan hurjasti viime aikoina nostanut MOUZ, jonka kokoonpano alkaa vihdoin sulautua yhteen. MOUZ:n karttavalikoima on todella kovalla tasolla, eikä Imperial saa otteluun yhtäkään karttaa, missä joukkue lähtisi ennakkosuosikin asemassa. Imperia hädin tuskin pystyy haastamaan MOUZ:a omassa karttavalinnassaan, sillä MOUZ on niin paljon parempi joukkue etenkin onlinessa.

Nyt nautitaan kovasta kertoimesta!

10 euroa pelirahaa