CS ke 13.04. klo 12:00

Imperial - Party Astronauts

FalleN ja fer voiton päässä majoreilta

PGL Major Antwerp -turnauksen Amerikan RMR-karsinnoissa on ratkaisun hetket käsillä. FURIA ja MIBR ovat jo varmistaneet paikkansa majoreilla, ja kilpailevat torstaina keskenään suorasta paikasta majorien Legends Stagella. Leviatan ja Bad News Bears puolestaan ovat jo tippuneet turnauksesta ulos. Keskiviikkona selvitetään, mitkä kolme joukkuetta liittyvät FURIA:n ja MIBR:n joukkoon, ja mitkä kolme joukkuetta tippuvat turnauksesta ulos.

Keskiviikon mittelöt aloitetaan erittäin mielenkiintoisella ottelulla. Gabriel “FalleN” Toledon ja Fernando “fer” Alvarengan Imperial saa klo: 12:00 alkavassa ottelussa vastaansa Party Astronautsin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja lunastaa paikkansa majoreilla. Imperial on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Party Astronauts on materiaalin puolesta heikompi joukkue. Vaikka Imperial on pelannut yllättävän hyvin fer:n ja Lincoln “fnx” Laun pitkän tauon jälkeen, on joukkue silti ollut pienoinen pettymys. Party Astronauts on todistanut kahdessa viimeisimmässä ottelussaan olevan yllättävän kilpailullinen eikä Imperialin karttavalikoima välttämättä riitä BO3-ottelussa.

MIBR:lle 2-1 hävinnyt Imperial omaa muutaman heikon kartan joukkueen tuoreuden vuoksi, josta Party Astronauts pääsee hyötymään päivän ottelussa. Imperia poistaa Ancientin, kun Party Astronauts puolestaan poistaa Vertigon. Imperial saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin tai Infernon, mikäli joukkueen confidence riittää. Inferno on kuitenkin Party Astronautsin paras kartta, ja se missä joukkue kirjasi molemmat aikasemmat voittonsa. Infernon lisäksi Party Astronautsilla itsellään on vielä Nuke sekä Mirage, joista joukkue saa ainakin toisen kartan otteluun, ja joissa joukkue voi ehdottomasti haastaa Imperialin karttavoitosta.

10 euroa pelirahaa