CS ma 11.04. klo 13:15

Sao Caetano - Imperial

FalleN:n, fnx:n ja fer:n “Last Dance” -joukkue iskussa – tasoituksella ratsastetaan!

PGL:n tulevan Major-turnauksen Amerikan karsintojen maanantain neljännessä ottelussa päästään todistamaan Gabriel “FalleN” Toledon ja kumppaneiden “Last Dance” -rosterin otteita. FalleN on napannut joukkueeseensa vanhan kaksikon Fernando “fer” Alvarengan ja Lincoln “fnx” Laun lisäksi myös FURIA:sta tunnetun Vinicius “VINI” Figueiredon sekä Ricardo “boltz” Prassin.

Imperial on vasten odotuksia suorittanut itseasiassa yllättävän hyvin. Joukkue keräsi nopeasti menestystä myös Euroopassa voitettuaan hieman pienemmän eurooppalaisen turnauksen, missä joukkue päihitti kovavireisen MOUZ NXT:n sekä ranskalaisjoukkue Falconsin. Fer sekä fnx ovat näyttäneet todella teräviltä, vaikka kumpikin oli käytännössä pelaamatta ammattimaista CS:ää vuosia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

FalleN gets it work. Herra on jälleen kasannut kaikista meemeistä huolimatta kilpailullisen joukkueen, joka voi rehellisesti tavoitella kyseisissä karsinnoissa paikkaa majoreilta. Imperial saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Sao Caetano -nimisen joukkueen, missä nimekkäimmät pelaajat ovat Gustavo “SHOOWTiME” Gonçalves ja 2014-2015 FalleN:n kanssa pelannut Caio ‘zqkS’ Fonseca.

Imperial on tilastojen valossa ollut selkeästi vahvempi joukkue. FalleN:n soturit omaavat myös selvästi vahvemman karttavalikoiman, ja ovat huomattavasti kokeneempia. Napataan lapulle Pinnaclen tarjoama kierroksen pienempi tasoitus karvan verran yli 1,70 -kertoimella. Imperialin pitäisi hoitaa ottelu nimiinsä melko selvin lukemin.

10 euroa pelirahaa