CS ma 09.05. klo 15:30

Imperial - Spirit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karttavalikoima suosii Imperialia – fnx Majorien kuningas

PGL Major Antwerpin avauskierroksen ottelut ovat selvillä. Challengers Stagen kuusitoista joukkuetta kilpailevat maanantaina 9. päivä toukokuuta alkaen kahdeksasta paikasta Majoreiden Legends Stagella. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelukierrosta, ja päivän toiset ottelut muovautuvat tuttuun tyyliin ensimmäisen kierrosten otteluiden tulosten perusteella.

B-striimin kolmannessa ottelussa päästään todistamaan historiaa, kun kaksi Majoria urallaan pelannut, ja molemmat voittanut Lincoln “fnx” Lau palaa kolmannen Majorien merkeissä. 100% Major-voittoprosentin omaava fnx on palannut yhteen Gabriel “FalleN” Toledon sekä Fernando “fer” Alvarengan kanssa. Joukkue pelaa Imperial-organisaation alla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Imperial kohtaa ensimmäisessä ottelussaan venäläisjoukkue Spiritin, jonka kokoonpano nykyisin on selvästi heikompi, kuin aikaisemmin. Joukkueessa pelaa edelleen sama core, ja IGL:n tontilla häärii edelleen erikoisia calleja tekevä Leonid “chopper” Vishnyakov. Joukkueesta on lähtenyt ns. “heavy-hitterit” Nikolay “mir” Bityukov sekä Viktor “somedieyoung” Orudzhev.

Ottelun karttavalikoima kääntyy täysin Imperialin hyväksi. Joukkue saa poistettua Vertigon, Ancientin ja Nuken, jotka ovat niin Spiritin parhaita karttoja, kuin myös Imperialin heikoimpia karttoja. Spiritin poistaessa vakipoistonsa Infernon, jää jäljelle Mirage, Dust 2 ja Overpass, missä kaikissa Imperial on niin tilastojen valossa, kuin pelillisestikin selvästi parempi.

🏆PGL MAJOR ANTWERP 2022🇧🇪 is almost here!
🗓️May 9
🌟Let's go!

#PGLMAJOR