ma 15.11. klo 10:00

INDE IRAE - KOVA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eteneekö Airaxin soturit tällä kertaa Pinnaclen pääeventtiin?

Pinnaclen Fall Series 3:n alueelliset karsinnat alkavat maanantaina. Karsinnoissa pelaa kuusitoista joukkuetta, joiden mukaan on mahdutettu tuttuun tyyliin kaksi suomalaisjoukkuetta – KOVA ja hREDS. KOVA:n linari on vihdoin pysynyt edes hetken kasassa ilman suurempia takaiskuja, kun joukkueen pelin sisäinen johtaja Jussi “Airax” Airaksinen on vihdoin täysin pelikunnossa. Airaxin rintalihas repytyi salilla, ja samaan aikaan KOVA teki toisen pelaajavaihdoksen, kun Lauri “pietola” Hietalan tilalle palkattiin Aleksi “zks” Nissinen.

KOVA on ollut mukana jokaisessa Pinnacle Fall Seriesin alueellisissa karsinnoissa pääsemättä kummastakaan kuitenkaan läpi. Joukkueelle olisi erittäin tärkeää päästä karsinnoista läpi, sillä silloin hyvin pääeventissä pärjätessään joukkue voisi päästä pelaamaan pudotuspeleihin invattuja huippujoukkueita vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KOVA saa ensimmäisessä karsintaottelussaan vastaansa hullunkurisella nimellä varustetun INDE IRAE:n, joka on venäläisjoukkue, missä tunnettujen Vadim “DavCost” Vasilyevin ja Dmitriy “facecrack” Alekseyevin lisäksi pelaa kolme nuorta venäläispelaajaa. INDE IRAE on ollut etenkin CIS-joukkueita vastaan yllättävänkin kilpailullinen, mutta euroopan tasolla joukkue ei ole kuitenkaan pärjännyt.

Ottelua lähestytään KOVA:n “yllätysvoiton” kautta, sillä loistavasti pelaavalle suomalaisjoukkueelle tarjotaan hieman korkeahkoa ylikerrointa, mikä pitää ehdottomasti korjata lapulle. KOVA:lla on ollut noin kolmen viikon tauko virallisista otteluista, joten valmistautumisesta ottelun lopputulos ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni. Eteneekö Airaxin soturit tällä kertaa Pinnaclen pääeventtiin?