F Liiga pe 15.12. klo 18:30

Indians - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Espoon paikalliseen maistuvaa peli-ideaa – Löylyttääkö liigan ykköstähti jälleen vastustajaa?

F-liigassa seuraajia hemmotellaan perjantaina Espoon derbylla, kun Indians isännöi kauden toisessa paikallisessa Oilersia. Syyskuussa “Heimo” oli parempi jatkoajan jälkeen mutta ei Länsiväylän isoveljestä silti saada edes debattia aikaan. Oilers on pelin jokaisella osa-alueella edellä ja vieraskertoimet nostavat väkisinkin veden kielelle!

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet 25€ ilmaisvetoon!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Indians on kuluvalla ottanut selkeää steppiä eteenpäin ja usean vuoden pitkäjänteinen työ alkaa tuottaa Otaniemessä vihdoin hedelmää. 31-vuotis juhlaotteeluun Heimo lähtee sarjan nelospaikalta ja pallotaitava rosterikin on ennakkoarvioiden mukaan täysin tikissä. Tsekki-laituri Peter Majer on murtautunut sarjan kärkiyksilöiden joukkoon ja Antti Vartiaisen poppoo on muutenkin ääritasainen. Tolppien välissä kysymysmerkit ovat tuttuun tyyliin isot ja laajasta kokoonpanosta huolimatta keihäänkärki on aivan sarjan kärkeen verrattuna melko tylppä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Oilersin kelkassa lunastettiin makoisasti noin viikko takaperin ja paikallisväännössä “Öljymiehet” hakee jo kahdeksatta perättäistä tuplaveetä. Syyskuun derby oli tapiolalaisilta mahalasku ja toisaalta Aleksi Lammen suojatit kärsivät tuolloin massiivisista poissaoloista. Justus Kainulainen on tällä hetkellä sarjan valovoimaisin yksilö ja rinnalla Aaro Astala täydentää parivaljakon. Heikki Iiskola palaa pelikiellon jälkeen takaisin pelaavaan kokoonpanoon, joten myös alemmat viisikot saadaan vihdoin parsittua uomiinsa.

Syyskuun paikallinen jätti varmasti isosti Oilersin hampaankoloon, eikä valtikka missään nimessä Espoossa ole maisemaa vaihtanut. Kaikki kunnia Indiansin hyvälle suorittamiselle, mutta Oilers on kaikilla mittareilla punnittuna aivan eri tason nippu. Betsamigon kärkinoteeraus suoralle vierasvoitolle on arkiviikon päätteeksi mainio pelikohde ja kuuluu heittämällä kupongille mukaan.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.