F Liiga pe 17.11. klo 18:30

Indians - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitsevan mestarin tuska jatkuu – Tiipillä on vain yksi isäntä!

F-liigassa päästään jälleen puskemaan panoksia pöytään perjantaina, kun Indians isännöi Turun Palloseuraa. Indians oli kauden ensimmäisen kolmanneksen isoin yllättäjä, eikä enää 14 pelatun ottelun jälkeen voida puhua mistään suonenvedosta. Tepsin käyrä on vahvasti laskusuunnassa ja myös Uhmapelaajien viimeisetkin toivonrippeet musta-valkoisten suhteen ovat jo historiaa.

*Lisää pitoa pelitilille! – Tipsin lopussa ohjeet jopa 50€ ilmaisvetoon!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Westend Indians on vihdoinkin ottanut kuuluisan “seuraavan stepin” ja tällä hetkellä Heimo on tiukasti kiinni kotiedussa. Oulun kyykkäystä lukuunottamatta Antti Vartiaisen suojatit ovat esiintyneet todella vahvasti ja viimeksi mestarisuosikki Classic oli paperia espoolaisten käsittelyssä. Pisteiden valossa Tsekki-laituri Peter Majer on ottanut ratkaisijan viitan harteilleen, joskin pelitavan suoraviivaistamisen jälkeen tehoja satelee tasaisesti jokaisesta viisikosta. Alivoima on sarjan parasta, eikä paljon parjattu puolustus-/maalivahtiakselikaan aivan niin huono ole mitä suurimmat painotalot suoltavat ulos.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Tepsiä on ruodittu kauden mittaan allekirjoittaneenkin toimesta paljon, eikä toiveet paremmasta kovinkaan kirkkailta näytä. Mestaruuskevään lähtijöitä ei saatu paikattua ja tulospaineet lepäävät nuorten Waltteri Vesterisen sekä Lauri Eloluodon köykäisillä harteilla. Sisäänajettu aktiivinen prässipeli toimii sarjan heikompia vastaan, mutta kärkipään ryhmät jättävät vain hopeaa tarjottimelle. Oskari Fälden pelastaa tolppien välissä edelleen paljon mutta aika useasti tähtikassarikin jätetään täysin vaille mahdollisuuksia. Paluu vanhaan “lyijytykseen” lienee edessä jossakin vaiheessa mutta vielä marraskuussa valmennus tuskin painaa viimeistä paniikkinappulaa pohjaan.

Indians on kotonaan ansaittu suosikki eikä kauden aiempi jatkoaikatappio turkulaisille ainakaan voitonhimoa Otahallilla ole vähentänyt. Pallotaitava Heimo on “Tiipillä” pahinta myrkkyä Tepsin sinkoilevaan karviin, eikä musta-valkoiset tässä matchupissa erikoistilanteissakaan tule juhlimaan. Kotijoukkue on kaikin puolin kaksikosta se vahvempi osapuoli ja sen puolesta kelpaa nakata betsiä sisään ComeOn:in tarjoilemalla markkinakärjellä!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Indians kertoimella 2,04.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.