F Liiga su 02.01. klo 17:00

Indians - TPS

Onko vieraat kohmeessa pitkän tauon jälkeen, vai jatkuuko mustavalkoisten voittokulku?

Indians isännöi sunnuntai-iltana kovavireistä Tepsiä. Mustavalkoiset hyppää askiin pitkän tauon jälkeen täynnä virtaa ja vierasvoitosta tarjotut kertoimet houkuttelee.

Indiansin kone lämpeni kauteen verkkaisesti mutta peliesitykset on viime kierroksilla olleet erinomaisia. Viimeisessä viidessä ottelussa ainostaan isoveli Oilers oli vahvempi kirkkaissa Metro Areenan valoissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Aaro Astala on ylivoimaisesti joukkueen tärkein pelaaja. Tämän vierellä Valtteri Kainulainen ei ole aivan yltänyt viime vuosien lentoon mutta Heimon onneksi Samuli Huppunen ja Teppo Salo ovat nostaneet osakkeitaan.

Tepsi marssii kaukaloon reippaasti yli kuukauden tauon jälkeen. Ennen MM-kisataukoa ja koronakaranteenia joukkue oli sarjan paras. Palloseura liitää illan kamppiluun komeassa 12 ottelun voittoletkussa.


Tps on ollut tuttuun tyyliin sarjan paras omaan päähän: Oskari Fälden kaivaa reikäkuulaa selkänsä takaa vain 4,1 kertaa ottelua kohden. Hyökkäyssuuntaan joukkue on myös vuosien saatossa parantanut, joskin mielikuvitus usein edelleen uupuu.

Uhmapelaajat ei usko, että pelaamattomuus liikaa häiritsee vieraita. Indians on hyvä joukkue, mutta TPS on tällä hetkellä pari pykälää Heimoa edellä. Suoraa vierasvoittoa vastaan on vaikea lähteä argumentoimaan.

10 euroa pelirahaa