F Liiga ke 04.01. klo 18:30

Indians - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan tehohyökkääjä jatkaa hurjaa virettään – Heimo aseeton Tepsin käsittelyssä!

TPS oli F-liigan syyskauden ylivoimaisesti paras joukkue ja marginaali takana oleviin oli vieläpä kohtalaisen suuri. Mustavalkoiset kärsi loppumetreillä pienistä poissaoloista mutta parin viikon joulutauko tuli turkulaisille kreivin aikaan. Indians löi väkevästi Palloseuran ahtaalle juuri joulun kynnyksellä ja nyt kotiaskissa Heimo hakee revanssia Kupittaan totaali sulamiselleen.

Westend Indians on ollut kentällä hyvin paljon sitä mitä osattiin odottaa. Pudotuspelipaikka on lähestulkoon kauden puolivälissä jo plakkarissa ja nuorehko ryhmä on haastanut ja metsästänyt isojakin päänahkoja takkansa ylle. Vahvaan pallokontrolliin nojaava joukkue on loppupeleissä kuitenkin melko köykäinen, eikä se juurikaan kestä vertailua sarjan kärkipään kanssa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Tiesitkö, että @TPSSalibandy Miko Kailiala tulee nykytahdilla rikkomaan F-liigan/Salibandyliigan yhden kauden maaliennätyksen? 😲 Panu Markkanen, Toni Lötjönen sekä nykyinen ennätyksen haltija Tero Tiitu spekuloivat taannoin aiheesta: ruutu.fi/video/4256458

#FLIIGA #Salibandy


Tepsi oli syyskaudella vakuuttava ja keikkuu sarjakärjessa useamman ottelun vähemmän pelanneena. Mustavalkoisten puolustus on ollut tuttuun tapaan jäätävällä tasolla ja Oskari Fälden on tolppien välissä napannut ison harppauksen eteenpäin. Aiemmista vuosista poiketen turkulaisten palaset ovat loksahtaneet hyökkäyspäässäkin mallikkaasti uomiinsa ja ykköstykki Miko Kailiala rikkoo ennätyksiä maalipörssissä.

TPS on tällä hetkellä sarjan team-to-beat, eikä etenkään nähtyä heikommalla Indiansilla ole juurikaan aseita sarjakärjen kaatamiseen. Otahallissa on ajoittain ollut varsin hyväkin mökä päällä, muttei F-liigan arki-ilta ottelut tilastojen valossa silti kotietua liikaa nosta. Heimo saattaa rimpuilla mukana useammankin erän mutta viimeistään pelimiestenkympillä repsahtaa. Vieraiden maltillinen, vähintään kahden maalin voitto ruksitaan mukaan keskiviikon peleihin MrGreenin komealla kärkikertoimella.