ti 16.05. klo 22:00

Inter - AC Milan

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Inter porskuttaa Istanbuliin, mutta saako Milan Rafael Leãon kautta omat paikkansa?

Inter ja AC Milan kohtaavat UCL:n välierien paluuosassa samaisella San Sirolla/Giuseppe Meazzalla kuin viime viikon ensimmäisessä osaottelussa. Lähtökohta on Milanille hankala, kun Inter johtaa 2-0 ja sinimustat ovat muutenkin loistoformissa. Stefano Pioli joutuu siis keittelemään kaikkien aikojen sopat, jotta paikallisvihollinen kammetaan vielä finaalista.

Inter ei anna kokoonpanotilanteen suhteen tasoitusta, kun Milan Skriniar on ainoa varma poissaolija. Hieman puolikuntoiset Robin Gosens ja Joaquín Correa pukevat näillä näkymin pelivermeet tiistaina. Piolin ryhmästä Rafael Leão lienee vähintään penkillä, mutta Ismaël Bennacerin poissaolo on paha kolaus. Rade Krunic ja Júnior Messias ovat todennäköisesti mukana. Zlatan Ibrahimovic ja Alessandro Florenzi jatkavat sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🗣️ Pioli: "Leão is better. He trained in a group and we hope he can play from the start, if everything goes as it should."

#UCL


Ensimmäisessä osaottelussa Simone Inzaghi pesi kollegansa Milanin penkin päässä taktisesti ja Rossonerille nousi hyvin nopeasti korkea vuori kiivettäväksi. Paikoille Milankin pelin edetessä pääsi, mutta Interilläkin oli saumat jopa naulata ottelupari ensimmäisellä jaksolla. Tuntuu siltä, että juuri taktisesti Inter on tällä hetkellä ylitsepääsemätön este punamustille.

Lähtökohtana paluuosaan on tietysti se, ettei Interin ole pakko voittaa. Pääfokus on ilman muuta siinä, ettei omissa soi – hetkiä tulee myös takuulla rokottaa Milanin boksissa. Leãon mukaantulo parantaa kuitenkin Piolin poppoon mahdollisuuksia hyökkäyspäässä. Todennäköisesti Milankin onnistuu tällä kertaa maalinteossa! BTTS eli molempien joukkueiden maalinteko maistuu betseihin.

Näin tienaat tämän tipsin avulla jopa 30€ ilmaisvedon!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat tekevät maalin” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.