Coppa Italia ti 19.04. klo 22:00

Inter - AC Milan

Jyrääkö Inter Coppa Italian loppuotteluun?

Tiistai-iltana ratkotaan Coppa Italian ensimmäinen finalisti, kun AC Milan haastaa Milanon paikallisessa Interin! Avausosa päättyi 0-0 ja vierasmaalisääntö on voimassa. Inter lähtee matsiin isohkona suosikkina ja se on myös esiintynyt kaksikosta vahvemmin viime viikkojen ajan.

Inter-luotsi Simone Inzaghilla on käytössään terve kokoonpano, joten ideaaliavarillakin Nerazzurri matsiin pääsee, jos Inzaghi niin haluaa. Milanilla on poissa Zlatan Ibrahimovic, Alessio Romagnoli, Simon Kjaer sekä Alessandro Florenzi. Lisäksi Davide Calabria oli viikonloppuna sairastelun takia sivussa, joten kunto voi olla vähän sinnepäin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Milanin maalinteko-ongelmat saivat hieman helpotusta viikonloppuna, kun Genoa kaadettiin 2-0. Defensiivisesti Stefano Piolin ryhmä on ollut timanttisen kova, mutta nyt tulee toki ihan eri luokan testi eteen. Laatuero menee tässä Interin hyväksi ja kotietuakin on hieman Inzaghin poppoolla puhtaasti yleisömäärästä johtuen.

Ottelusta ei kannata odottaa hurjia maalijuhlia, mutta underkaan ei kuitenkaan vedoissa kiinnosta, sillä tämäntyyppisissä matseissa ollaan liikaa game-staten armoilla. Maali ekaan kymppiin romuttaisi underin lähes varmasti. Interin puolella on sen sijaan hieman mehua puristettavissa. Painetaan Nerazzurria ohuella 1×2-markkinassa.

10 euroa pelirahaa