Serie A la 23.04. klo 19:00

Inter - AS Roma

Onko Interin vuoro kompuroida Serie A:n mestaruustaistossa?

Serie A:ssa pelataan viikonloppuna pari huippukamppailua. Lauantaina aloitetaan Giuseppe Meazzalta, kun José Mourinho haastaa vanhan seuransa Interin, joka on hiipinyt jälleen sarjan voittajasuosikiksi. Molemmat joukkueet ovat juuri nyt kelpo vireessä, joten erinomaista matsia on lupa odottaa.

Molemmat joukkueet pääsevät lähestulkoon parhailla kokoonpanoilla peliin, sillä Arturo Vidal on Interin ainoa poissaolija ja Giallorossilta Nicolò Zaniolo on pelikiellossa. Lepoetua Roma ei saa juurikaan, vaikka Inter pelasi tiistaina Coppa Italiassa. Giallorossilla oli nimittäin alla europelit ja Mourinhon miehistö oli liigassa tulessa vasta maanantaina.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Kertoimista löytyy kohtalaisesti herkkua vieraiden puolelta. Roma on raapinut Mourinhon alaisuudessa isoista matseista kiitettävästi pisteitä, joskin Inter osoittautui Coppa Italiassa helmikuussa 2-0 -lukemin kovemmaksi. Inter oli tuolloin tosin tehokkaalla tuulella ja laukoi kaukaa todella vaarallisesti.

Painetaan lapulle Romaa +1:n aasialaisella tasoituksella ja panostellaan mediumisti. Ei tasoero aivan näin suuri sentään ole – Romalla on hyvä sauma napata matsista tasuri. Motivaatiot ovat vielä Mourinhonkin ryhmällä kohdillaan, sillä Juve on tupeloinut nelossijalla sen verran sopivasti, että UCL-paikkakaan ei ole aivan poissuljettu skenaario. Takaa-ajajat Lazio ja Fiorentina painavat samalla hanakasti kaasua.

10 euroa pelirahaa