Mestarien liiga ke 19.04. klo 22:00

Inter - Benfica

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Benfica kaatuu saappaat jalassa San Sirolla! Nappaa BTTS-kerroinherkut talteen!

Inter isännöi Mestarien liigan puolivälierien paluuosassa Benficaa keskiviikkona. Inter hoiti leiviskänsä Lissabonissa viime viikolla erinomaisesti ja 2-0-johtoasema on jo lähes ratkaisevantuntuinen. Benficalla on alla upea kausi, mutta kone yskähtelee ratkaisevilla hetkillä. Vieläkö Roger Schmidtin suojatit nousevat feeniks-linnun lailla tuhkasta?

Interiltä on sivussa ainoastaan Milan Skriniar. Stefan de Vrij loukkasi nilkkaansa Monza-ottelussa viikonloppuna, mutta hollantilainen on vähintään penkillä. Benficalta Nicolás Otamendi on lusinut pelikieltonsa ja Julian Draxler, Alexander Bah ja Mihailo Ristic ovat kuntoutuspuuhissa.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
João Mário making it so easy to watch 😍

#UCL


Benficalla oli ensimmäisessä osaottelussa vaikeuksia Interin boksissa, mutta paikkoja riitti siitä huolimatta yhteen tai kahteen osumaan. Inter oli toisessa päässä murhaavan tehokas ja varmasti samoja lääkkeitä yritetään syöttää Benficalle keskiviikkonakin. Benfican on parannettava viimeistelyään paluuosaan.

Napsitaan keskiviikolle herkkua BTTS-markkinasta ja pelataan molempien joukkueiden maalintekoa. Benfican hyökkäyspään tähtikatras saanee tällä kertaa kuparisen rikki ja jos ei saa niin siinä vaiheessa on viimeistelysulkeisten aika harjoituksissa. Interille piisannee mukavasti saumoja transitioista.