Serie A pe 06.05. klo 19:45

Inter - Empoli

Under-hulluttelua luvassa!

Interin mestaruusjuna pysähtyi ikävällä tavalla joukkueen hävittyä toissakierroksella Bolognalle. Paikallisvastustaja Milanosta on kaksi pistettä edellä ja kolme kiekkaa on jäljellä, joten Inter ei voi kuin voittaa loput matsit ja lyödä käsiä ristiin. Empolin on kaaduttava tavalla tai toisella – toscanalaisvastustaja on jo käytännössä katsoen turvassa putoamiselta eikä muutenkaan pelattavaa ole.

Empolin motivaatiot ovat tietenkin matsin voimasuhteissa huomattavan iso tekijä. Vieläkö Aurelio Andreazzoli saa joukkonsa piiskattua hyvään suoritukseen? Napolia vastaan ainakin vielä riitti pari viikkoa sitten vierasjoukkueen suosiollisella avustuksella, mutta nyt on kauden loppu jälleen askelta lähempänä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Kertoimissa otetaan jo ottelun alla vahvasti kantaa sen puolesta, ettei Empoli tule Giuseppe Meazzalle työhaalarit päällä vaan matsi olisi enemmänkin läpihuutojuttu Interille. Vieraiden urakkaa hankaloittaa Petar Stojanovicin ja Valerio Verren pelikiellot. Ennestään oli jo kolme pitkäaikaispotilasta sairastuvan puolella.

Interiltä Alessandro Bastoni on loukkaantuneena vielä muutaman päivän – perjantaina tuskin on viheriölle asiaa. Inter on muuten kehissä vahvalla kokoonpanolla ja voitto lienee melko vääjäämätön lopputulema. Betseissä painetaan kuitenkin underia näillä linjoilla – alle 3,5 maalia lähtee kuitille medium-panoksella. En usko Empolin heittävän peliä ihan totaalisen lekkeriksi, mutta motivaatiotilanteesta johtuen varovaisuutta on noudatettava.

10 euroa pelirahaa