Veikkausliiga ke 22.06. klo 18:00

Inter - FC Lahti

Overit tauluun Turussa!

FC Lahti vierailee keskiviikkona Veritas Stadionin hyväkuntoisella nurmella. Ilir Zenelin suojatit ovat keränneet kuluvalla kaudella vasta kaksi voittoa eikä nytkään ole helppoa iltaa tiedossa. Sarjavitosena viilettävä Inter on niin ikään heikossa tuloskunnossa, mutta selvänä suosikkina silti turkulaispoppoo peliin lähtee. Betseihin otetaan maalimääriä!

Lahdessa on paniikki päällä. Pistetarve on akuutti ja juuri nyt vastatuuli on kova. Pelillisesti Zenelin suojatit ovat osoittaneet kuitenkin hieman piristymisen merkkejä ja viimeksi Ilvestä vastaan tappion voi laittaa pahasti möhlineen Joona Tiaisen piikkiin. Kakkosveskari jatkaa maalissa myös keskiviikkona, mistä saadaan hieman nostetta maaliodottamaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Interin viimeiset kuusi Veikkausliigamatsia ovat tuottaneet vain yhden täyden pistepotin ja tekeminen on ollut pahimmillaan aika tukkoista. Anyhow, joukkueesa riittää tähtiloistoa muun muassa Petteri Forsellin ja pian sinimustanutun jättävän Benjamin Källmanin myötä, joten vielä uomiaan hakevaa Lahtea vastaan odotusarvona on, että Inter yltää maalintekoon ja voittoon.

Lahdelta jatkaa sivussa polveaan loukannut Antonio Reguero sekä Pyry Lampinen & Lassi Järvenpää -kaksikko. Tällä tietoa Juuso Hämäläinen ja Noah Nurmi ovat sivussa Interiltä. Painetaan kookkaalla panoksella overia lapulle – kahden hyökkäysvoittoisen joukkueen kohtaamisessa on syytä uskoa maaleihin, kun puitteetkin ovat kesäisen mahtavassa kunnossa.

10 euroa pelirahaa