Serie A la 19.03. klo 19:00

Inter - Fiorentina

Jatkaako Inter rämpimistään?

Italiassa pelataan lauantaina huippumatsi, kun mestaruutta puolustava Inter saa vastaansa Vincenzo Italianon hankalan Fiorentinan. Violan puolesta päästään lyömään vetoakin, sillä markkina diggailee Interistä juuri nyt hieman liikaa. Firenzeläispoppoo ei ole mikään heittopussi ja Interin formi on kehnohko.

Stefan De Vrij on Nerazzurrilta varmasti sivussa ja Marcelo Brozovicinkin suhteen näyttää varsin heikolta. Interin keskikentällä avaa varmasti Hakan Calhanoglu ja Nicolò Barella. Arturo Vidal, Matías Vecino ja Roberto Gagliardini tappelevat viimeisestä paikasta. Violan riveistä Sofyan Amrabat ja Giacomo Bonaventura ovat lasaretin puolella.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Fiorentina menetti tammikuussa Dusan Vlahovicin ja joukkue on hieman keräillyt itseään tuon kaupan jälkeen. Arthur Cabral ei ole vielä lunastanut paikkaansa avauksen tähtiukkona, mutta onneksi jengissä on Krzysztof Piatek. Italiano preferoi hyökkäävää futista, mutta Giuseppe Meazzalla otetaan todennäköisesti vähän jarrua.

Vedetään ihan puhtaasti kertoimen perusteella vieraita +1:n aasialaisella tasoituksella. Ilmaa ei ihan järkyttävän paljoa ole, joten betsi on sen mukainen. Brozovic on potentiaalisesti huomattava poissaolo Simone Inzaghin ryhmälle ja on mielenkiintoista nähdä kenen harteille pallonjakovastuu lankeaa kroatialaisen ollessa todennäköisesti sivussa.

10 euroa pelirahaa