Serie A la 06.01. klo 13:30

Inter - Hellas Verona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hellas ei myy nahkaansa helpolla Giuseppe Meazzalla! Lapulla maalimääriä!

Serie A:ta johtava Inter saa vieraakseen lauantaina Serie A:ssa Hellas Veronan. Marco Baronin luotsaama veronalaisvieras on seitsemäntenätoista ja matkaa viivan alle ei ole pisteen pistettä, joten voi hyvin olla, että viikonlopun jälkeen ollaan kurimuksessa. Inter on sen verran ylikylä-jengi tällä hetkellä Italiassa, että pisteitä ei lähdetä tässä vaiheessa budjetoimaan vieraille.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa huntin edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Simone Inzaghin ryhmä on toki viime peleissään kompastellut hieman Milanossakin, mutta pelillisesti tässä on kuitenkin poikkeuksellisen kova italialainen futisjoukkue – saatiinhan tästä osviittaa jo viime kaudellakin muun muassa Mestarien liigassa, jossa Nerazzurri porskutti aina loppuotteluun asti.

Inter

@Inter
Le migliori reti di #InterVerona tutte da gustare 🥅

#ForzaInter


Juan Cuadrado on sivussa lauantaina akillesjännevamman takia. Lautaro Martínez sekä Federico Dimarco ovat kuntoutuneet omista vaivoistaan. Tajon Buchanania ei vielä nähdä isäntien kokoonpanossa. Hellaksella ei juurikaan ole ongelmia terveyspuolella, mutta muuttoliike seurasta poispäin alkoi jo heti tammikuun alussa, kun Isak Hien painui Atalantaan ja muita avainpelaajia seurannee perässä ovesta ulos. Toistaiseksi kuitenkin esimerkiksi Martin Hongla ja ilmeisesti AC Milaniin matkalla oleva Filippo Terracciano ovat mukana kokoonpanossa.

Lätkitään lauantain peliin lapulle alle 3 maalia. Hellas ei ole helppo murrettava – veronalaispoppoon vahvuudet ovat olleet tiedossa jo iät ja ajat. Toisaalta vastustajan verkkoakaan ei juurikaan yleensä päästä villisti heiluttelemaan. Inter pelin kyllä voittaa, mutta näillä kertoimilla Nerazzurrille ei maistu millään ottaa positiota.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.