Veikkausliiga su 20.08. klo 14:00

Inter - HJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK:lla on aivan tarpeeksi tuoretta jalkaa! Jääkö Inter alempaan jatkosarjaan?

HJK kohtaa sunnuntaina Interin vierasnurmella, kun Veikkausliigan runkosarja lähenee loppuaan. Merkittävästi tässä siirtoikkunassa vahvistunut helsinkiläismiehistö putosi kuluvalla viikolla jatkosta Eurooppa-liigan karsinnoissa, mutta se on edelleen mukana Konferenssiliigan karsintafinaalissa, jossa se taistelee lohkovaiheeseen pääsystä. Ensimmäinen osaottelu on tiedossa ensi viikon torstaina. Viikonlopun ottelun kannalta tällä ei suuremmin ole merkitystä, sillä tällä hetkellä helsinkiläisillä on kokoonpanossaan tarpeeksi leveyttä.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Interille maalinteko kovempia puolustuksia vastaan on tuottanut kuluvalla kaudella suuria ongelmia ja sarjassa vasta seitsemäntenä olevan joukkueen pääsy ylempään jatkosarjaan on vaakalaudalla. Asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että joukkue hävisi viime viikolla sen kovimpiin kilpailijoihin tällä hetkellä lukeutuvalle Hongalle maalein 1–0. Muiden keskikastin joukkueiden jäljellä oleva runkosarjaohjelma on niin ikään Interiä suopeampi.

HJK on ollut valmentajavaihdoksen jälkeen erinomaisessa vireessä Veikkausliigassa voittaen kaikki kolme otteluaan Toni Korkeakunnaksen aikakaudella. Toki eurokentillä on tullut kovilta joukkueilta kuokkaan, mutta päätä ei silti ole syytä syvälle pensaaseen painaa. Torstaina pelattu Qarabağ-ottelu tuottanee joitakin huileja Turun vierailulle, mutta loppukesän vahvistuksista Filip Rogic, Kristopher Da Graca, Nico Hämäläinen ja Hassane Bandé ovat kaikki tarvittaessa valmiita avauskokoonpanoon oltuaan torstaina pääasiassa penkillä. Ainoastaan jälkimmäiselle kertyi ottelussa peliminuutteja.

Yhteenvetona voitaneen todeta, että Uhmapelaajien näkemyksen mukaan HJK:n eurokiireet vaikuttavat tulevana sunnuntaina jonkin verran kertoimenlaskijoiden arvioita vähemmän. HJK:n kerroin (1X2) on noussut loppuviikosta (perjantai), mutta laskee suurella todennäköisyydellä jo ennen pelipäivää. Nyt on oikea aika napata Klubia lapulle, kun etua piisaa.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Veikkausliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.