Veikkausliiga ti 03.05. klo 18:00

Inter - HJK

HJK-alakerta on kuntoutunut! Onko Interin maalitalkoot peruttu Turussa?

Joukkueet kohtasivat jo huhtikuun lopussa ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun pelattiin Helsingissä. Inter jyräsi avauskohtaamisessa voittoon lopulta maalein 1–4, vaikka ottelu oli ehkä pelillisesti hivenen tasaisempi kuin numeroista voisi päätellä. Turkulaisjoukkue otti kuitenkin tehokkuudessa selvän päänahan edelleen poissaoloista kärsivää Klubia vastaan ja on muutoinkin ollut viime aikoina todella kliininen. Tehtyjen maalien määrässä näkyy tehokkuuden lisäksi myös se, että Inter on pystynyt luomaan yllättävänkin paljon tilanteita hyökkäyspäässä.

Isännän itseluottamus on taatusti tapissa, kun HJK saapuu kylään. Ei ole aikaakaan siitä, kun parissa edellisessä matsissaan yhteensä peräti kahdeksan osumaa viimeistellyt Inter vieraili Helsingissä ja naarasi voiton peräti kolmen osuman erotuksella. HJK:lla on edelleen poissaolohuolia, kun ainakin Riku ja Roope Riski sekä Santeri Väänänen ja Matti Peltola puuttuvat joukkueen vahvuudesta. Alakerrassa Valtteri Morèn puolestaan palaa kokoonpanoon Miska Ylitolvan tavoin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

HJK on sarjassa kakkosena kolmen pinnan päässä kärkijoukkueesta KuPSista ja Inter vaanii puolestaan yhtä kaukana helsinkiläisistä neljän paunan päässä. Joukkue on viimeistellyt tällä kaudella varhaisesta vaiheesta huolimatta merkittävästi helsinkiläisiä enemmän maaleja – Klubilla tehtyjä osumia on vain kuusi viidessä ottelussa, kun Inter on mättänyt jo 11 nyyttiä. Petteri Forsellin sekä Benjamin Källmanin panos on ollut merkittävä – kaksikko on iskenyt osumista kuusi. HJK:lla Riskin veljeskaksikon puuttuminen on puolestaan verottanut selvästi hyökkäyspelaamista.

HJK ei esittänyt edes viime viikolla Stadin derbyssä kummoisia otteita, vaikka se saikin melko rutiininomaisen ja pakottavan 0–2-voiton HIFK:sta. Inter puolestaan nollasi viimeisimmässä ottelussaan Maarianhaminan IFK:n kotonaan maalein 4–0. Suurin kysymys tulevassa ottelussa on, että saako vierailija isännän pahimmat tuholaiset kuriin ja löytääkö se itse ratkaisijoita. Tasapeli houkuttelee vahvasti luokseen, mutta kerroin on jo ehtinyt hieman painua.

Maalintekokilpailu ei ole HJK:lle tällä hetkellä kannattava vaihtoehto menestymisen kannalta, eikä tiivistyminen olisi yllätys. Pari tärkeää palasta nähdään jälleen puolustuksessa. Edelliseen keskinäiseen kamppailuun verrattuna vieraiden pelaajatilanne on eittämättä parempaan päin, vaikka pahoja puutteita yhä onkin. Pelivalinnaksi tässä koitoksessa otetaan kuitenkin, että maaleja syntyy alle 2,5. Samankaltaista avointen ovien päivää kuin viimeksi tuskin tarjoillaan – ei edes isännälle.

10 euroa pelirahaa