Italian Supercup ke 12.01. klo 22:00

Inter - Juventus

Juventukselle luvassa tukkapöllyä!

Italiassa tahkotaan illalla Supercup-finaali. Pelipaikkana on Milanon San Siro, joten Interillä on kotietu puolellaan. Lähtökohdat ovat oikeastaan muutenkin Interille suosiolliset, joten nykykertoimilla lähdetään naaraamaan fisua veneeseen hieman tavallista isommalla kertoimella!

Inter on Serie A:n hallitseva mestari ja Simone Inzaghin suojatit näyttävät menevän menojaan myös tällä kaudella. Nerazzurri on kerrassaan erinomaisessa kunnossa – kotimaan sarjoissa on hävitty kuluvalla sesongilla ainoastaan Laziolle lokakuussa. Supercupiin joukkue vahvistuu pelikiellossa viikonloppuna olleella Hakan Calhanoglulla. Myös Edin Dzeko on valmis avaukseen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Juve otti lievästi sanottuna viihdyttävän matsin päätteeksi voiton Romasta Stadio Olimpicolla viikonloppuna. Massimiliano Allegrin suojattien tekeminen alakerrassa ei kuitenkaan nostattanut hurraa-huutoja. Jobinpostia tuli rankasti Federico Chiesan polvivamman myötä. Illalla myöskään Wojciech Szczesny (nimi toisella yrittämällä oikein), Aaron Ramsey, Juan Cuadrado ja Matthijs de Ligt eivät ole mukana. Leonardo Bonucci on parsittu kokoon.

Otetaan uhmakkaasti Interin vähintään kahden maalin suuruista voittoa lapulle. Paulo Dybala voi tietysti taikoa maalin tyhjästä, mutta näillä poissaoloilla Juventus on lähtökohtaisesti liemessä. Maltillisemminkin voi pelata (suora voitto tai -1:n aasialainen tasoitus esimerkiksi), mutta allekirjoittanut painaa isompaa händäriä. LFG!

via GIPHY

10 euroa pelirahaa