Veikkausliiga ke 07.06. klo 18:00

Inter - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Interin laatu liikaa pirteälle sarjanousijalle? Tsekkaa, miten saat Interin avulla ilmaisvedon!

Hienoisessa myötätuulessa Veikkausliigassa taivaltavat Inter ja KTP kohtaavat keskiviikon kierroksella Turun Veritas Stadionilla. Molemmilla on alla kaksi peräkkäistä voittoa ja nollapeliä ja etenkin KTP:n kohdalla voidaan puhua odotuksia paremmasta suorittamisesta. Pelillisesti Inter on ollut sen sijaan oikeastaan yksi Veikkausliigan parhaista joukkueista, mutta rästipelejä on vielä sen verran pelaamatta, että sarjasijoitus on alemmassa kuusikossa.

KTP:llä oli kauden ensimmäisissä peleissä ihan kunnon kipuilua, mutta nyt Jussi Leppälahti on löytänyt toimivan paletin, jolla tulostakin on kyetty kaivamaan. Viimeksi kaatui VPS ja tätä ennen Tapiolassa Honka joutui antautumaan kotkalaisten mykistävän pelillisen ylivoiman edessä. Lukemat olisivat voineet nimittäin olla selvemmätkin KTP:n hyväksi.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

Petteri Forsell heittää namun takatolpalle ja Tommi Jyry painaa sisään!

2–0 toisen jakson alkajaisiksi.

#veikkausliiga #INTHON


Keskiviikkona Leppälahti joutuu taas hieman soveltamaan, kun alakerrasta puuttuu ainakin pelikieltoa lusiva Lassi Nurmos sekä ilmeisesti myös loukkaantuneena oleva Valtteri Vesiaho. Keskikentältä Gabriel Sandberg on myös pelikiellossa ja Johannes Laaksosen pelikunto on hämärän peitossa. Interillä pitäisi olla vahva kokoonpano jalkeilla, mutta jotain kierrätystä voi Jarkko Wissiltä olla tulossa.

Lapulle lähtee keskiviikon matsiin Interiä -1:n tasoituksella. Tasan yhden maalin kotivoitolla panos saadaan takaisin. KTP on tasovertailussa tässä selvästi isäntiä perässä ja alakerran poissaolot vaikeuttavat urakkaa reilusti.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Inter -1” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.