Veikkausliiga ma 17.07. klo 18:00

Inter - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Inter maanantaina lisää kurinpalautusta? Sinimustapaidat sekoilevat Veikkausliigassa kuin päättömät kanat!

Maanantain ainoassa Veikkausliigamittelössä surkeassa formissa taivaltava Inter kohtaa sarjaa johtavan Kuopion Palloseuran. KuPS on tasapisteissä SJK:n kanssa ja seinäjokisilla on pari peliä vähemmän pelattuna, joten voi olla, että Jani Honkavaaran ryhmä joutuu pian luovuttamaan kärkisijan SJK:lle.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 30 egen ilmaisvedon!

Interillä on alla kolme peräkkäistä voitotonta peliä ja peli on näyttänyt näissä peleissä karmealta. VPS vei kahdesta keskinäisestä pisteet yhteismaalein 5-0 ja välissä Hakaa vastaan pelattiin 2-2 tasan vieraissa. Jarkko Wissin suojatit olivat ennen viikolla pelattua VPS-matsia kelpo vireessä nimenomaan kotona, mutta Vepsun vietyä peliä aivan 100-0, on Turun taivaalla yhtäkkiä iso kasa harmaita pilviä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Uusi kuvakulma eilisestä punaisesta, mitä mieltä? 🤔


Interin toivona on KuPSin heikko kokoonpanotilanne, kun Ibrahim Cissé kärsii pelikieltoa ja keskisektorilta on sivussa niin Anton Popovitsh kuin Joona Vetelikin. Kärkeen KuPS hankki Jake Jervisin, joten maalinteon pitäisi jälleen kuopiolaisilta tämän jälkeen luonnistua. Jasse Tuominen missasi myös viime ottelun.

Interillä on tietysti omat poissaolonsa, kun Timo Stavitski ja Juuso Hämäläinen miehittävät sairastupaa ja kehnon pelin Vepsua vastaan pelannut Noah Nurmi on pelikiellossa. Pelataanko näistä lähtökohdista Interiä? Computer says no. KuPSin suoralle voitolle saa maistuvaa kerrointa ja pelimerkit survotaan ilman muuta vieraille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 KuPS” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.