Serie A su 09.01. klo 21:45

Inter - Lazio

Giuseppe Meazzan illassa nähdään maaleja!

Inter on sunnuntaihin lähdettäessä ansaitusti Serie A:n kärjessä. Nyt vastaan saapuu aina haastava Lazio, joka voitti Interin syyskaudella Roomassa. Tämä onkin Simone Inzaghin miehistön ainoa tappio liigassa kuluvalla kaudella. Inter lähtee illan matsiin isona suosikkina, mutta kiinnostavia kertoimia löytyy maalimääristä.

Ketäs ottelusta puuttuu? Hakan Calhanoglu on pelikiellossa kotijoukkueelta. Edin Dzeko lienee riittävässä kondiksessa aloittaakseen vaihdosta. Jean-Louis Akpa-Akpro on maajoukkuetehtävissä vierailta ja Francesco Acerbi on loukkaantuneena. Stefan Radu aloittanee siten Luiz Felipen toppariparina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Peli-ideana on tällä kertaa over 3 maalia eli tasan kolme maalia tarkoittaisi panoksen palautusta. Interillä onnistuu maalin edessä tällä hetkellä lähes kaikki ja on perusteltua odottaa Ivan Perisicin aiheuttavan kaiken maailman vaikeuksia Lazion alakerralle. Vaihtoehtoja riittää myös penkiltä, joten Calhanoglun poissaolo ei välttämättä satuta Nerazzurria kohtuuttomasti.

Maalintekoon on viime aikoina pystynyt mallikkaasti myös Maurizio Sarrin ryhmä. Ciro Immobile on edelleen Italian eliittiä, mitä tulee maalintekoon ja tulitukea tarjoilevat muun muassa Pedro, Luis Alberto ja Stefan Milinkovic-Savic – kukin omalla vahvuus-arsenaalillaan. Interin puolustuspelaaminen on toki myös timanttia, mutta voi olla että milanolaiset takovat jo itse kolme rysää.

10 euroa pelirahaa