ke 05.07. klo 02:30

Inter Miami - Columbus Crew

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelastaako edes Robert Taylor Inter Miamia keskiviikkona? Ohiolaisvieraan kertoimiin kelpaa tarrata!

Siirtomarkkinoilla kesällä isoja liikkeitä tehnyt Inter Miami saa vieraakseen Columbus Crewn keskiviikkoaamuyöllä. Lionel Messi ei vielä pelaa pariin viikkoon eikä mahdollisia muitakaan uusia hankintoja saada vielä kokoonpanoon, mutta näin suomalaisittain maistuu tietysti kernaasti myös Robert Taylorin edesottamusten seuraaminen.

Messillä ja muilla Floridaan saapuvilla tenoreilla on edessään iso haaste, kun Inter pitää tällä hetkellä perää itäisessä konferenssissa. 19 pelatun matsin jälkeen kasassa on vasta 16 pistettä ja maaliodottamatilastotkaan eivät seuraa juurikaan mairittele. Eiköhän näihin lukuihin saada täyskäännös ainakin yläkerran osalta viimeistään kuun vaihteessa, mutta mikä neuvoksi ennen sitä?

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Juan Camilo Hernández

@CuchoHernandez
Week done guys. VAMOS!!!🟡⚫️


Keskiviikkoaamuyön ottelun Inter pelaa vielä väliaikaisvalmennuksessa ennen kuin Gerardo ”Tata” Martino saapuu puikkoihin. Martinollahan on muun muassa kokemusta juuri Barcelonasta, joten tuttuja miehiä on tässä siirtoikkunassa Miamiin saapumassa. Franco Negri, Gregore, Corentin Jean ja Jean Mota ovat loukkaantuneina isänniltä ja DeAndre Yedlin sekä Kamal Miller ovat maajoukkuetehtävissä. Ryan Sailor saattaa olla takareisivaivaisena sivussa.

Wilfried Nancyn luotsaama vierasjoukkue on samaisessa konferenssissa viidentenä ja peli on kulkenut kelvollisesti, kun viimeisestä kuudesta pelistä on voitettu viisi. Nyt kun Gold Cup on käynnissä, on ohiolaisilta sivussa Aidan Morris, Kevin Molino sekä Jacen Russell-Rowe. Will Sands ja Eloy Room ovat lasaretissa.

Interiltä puuttuu normiavauksen pelaajia noin 5-6, joten vaikealta näyttää isäntien urakka tälläkin kertaa. Vaikka kotietua piisaa MLS:ssä melkoisesti, kelpaa siitä huolimatta Columbuksen suora voitto peleille.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.