Serie A su 21.11. klo 19:00

Inter - Napoli

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Interin ja Napolin välisestä kamppailusta ei sähköä puutu

Serie A-kierroksen ennakkoon mielenkiintoisimmassa ottelussa kohtaavat Inter ja Napoli. Hallitseva mestari saa vastaansa todella hienosti kautensa aloittaneen joukkueen ja luvassa on todella tasainen ja viihdyttävä kärkikamppailu.

Simone Inzaghin miehistö on ollut koko kauden todella vahva hyökkäyspelaamisessa ja se on tehnyt todella hyvällä tahdilla maaleja oli vastassa kuka tahansa. Sen suurimmat ongelmat ovat olleet puolustuspäässä ja tämän takia se löytyy sarjasta Napolin alapuolelta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Viime kierroksella pelasi Milanon paikallispelin Milania vastaan ja tuloksena oli 1-1-tasapeli, nyt vastassa on jopa Milaniakin vaarallisempi joukkue, kun sarjassa eniten maaleja tehnyt Luciano Spallettin miehistö vierailee Giuseppe Meazzalla.

Napolilaiset ovat olleet tähän asti kauden paras joukkue ja Verona-tasapelistä huolimatta sen hyökkäysosasto tulee tekemään illasta todella vaikean isäntien puolustukselle ja milanolaisten maaliverkko tulee heilumaan jopa useampaan kertaan.

Kummatkin päävalmentajat tykkäävät peluuttaa hyökkäävää jalkapalloa ja Milanon illassa nähdään todella hyökkäysvoittoinen ottelu, jossa riittää paljon maalipaikkoja. Kumpikin joukkue haluaa hallita palloa ja sen vuoksi joukkueet ovat valmiita ottamaan myös riskejä puolustuspäässä.

Kummankin joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä ja kotijoukkueelta on sivussa vain Alexis Sanchez sekä Stefan De Vrij, kun taas vierasjoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Adam Ounasta, Diego Demmeä sekä Matteo Politanoa.

San Sirolla nähään sunnuntai-iltana todella paljon maaleja, sillä molemmat pelaavat hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Yli 2,5 maalia kohtelle tarjotaan maistuvaa 1.80 kerrointa, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla pienellä panostuksella.