Serie A ke 04.01. klo 21:45

Inter - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Interillä merkittävä poissaolo keskikentällä! Raapiiko huikean syksyn pelannut sarjakärki pisteet Milanosta?

Italiassakin palataan viimein joulu- ja MM-tauon jälkeen viheriölle keskiviikkona! Syksyllä vahvasti dominoinut Napoli kohtaa vieraissa Interin, joten heti päästään laittamaan popparit tulille ja nauttimaan huippu-Serie A:sta! Napoli on toistaiseksi tappioitta ja etumatkaa AC Milaniin nähden on peräti kahdeksan pistettä, joten Luciano Spallettin ryhmä näyttää kevääseen lähdettäessä kirkkaasti suurimmalta mestarikandidaatilta.

Molemmat joukkueet pääsevät lähes parhailla koosteillaan keskiviikon peliin. Marcelo Brozovic on kuitenkin Nerazzurrilta kymmenisen päivää poissa. Argentiinan paidassa maailmanmestaruuden voittanut Lautaro Martínez ei todennäköisesti avaa – Romelu Lukaku ja Edin Dzeko muodostaisivat kärkiparin tässä tapauksessa. Napolilta Gianluca Gaetano on vatsataudin takia sivussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🗣 #Spalletti: "I'm obsessed with seeing this city go wild with joy. I'm also a bit Neapolitan myself. Seeing this city explode with joy is what would make me happiest"

💙 #ForzaNapoliSempre


Inter on hinnoiteltu ottelupäivän alla ennakkosuosikiksi ja tokihan kotietu tässä painaa melkoisesti. Nyt täytyy kuitenkin sen verran pysähtyä tuumimaan, että Brozovicin merkitystä on tässä hieman aliarvotettu. Interin pallollinen peli pyörii hyvin suurelta osin kroatialaisen kautta ja Napolin prässi on siten selkeästi hankalampi purkaa, kun prässiresistanttia ”Brozoa” ei isäntien keskikentältä löydy.

Napataan Partenopeita keskiviikolle lapulle – pelivalintana on suora voitto, mutta myös DNB:tä tai tasoituksia voi painaa, jos konservatiivisempi meno maistuu. Napoli on näistä kahdesta ollut perustasoltaan parempi ja tasabookkikaan ei tässä varsinaisesti vääryys olisi nyt kun Brozovic ei pelaa.