su 17.03. klo 21:45

Inter - Napoli

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Inter jopa aliarvostettu! Pystyykö sekasortoinen Napoli tarjoamaan edes varteenotettavaa vastusta?

Inter putosi Mestarien liigasta, mutta sen ei ole syytä painaa päätä pensaaseen – joukkue pelaa juuri nyt erinomaista jalkapalloa ja on tehnyt sitä koko kauden. Vastustamattoman ylivoimaisesti Scudettoa kohti kohti lipuva isäntä saa sunnuntaina vieraakseen toisen Mestarien liigasta kuluvalla viikolla pudonneen ryhmän, kun hallitseva Italian mestari Napoli saapuu San Sirolle.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Napoli on hallitseva ykkönen, mutta pahemman luokan mestaruuskrapula on iskenyt tällä kaudella. Joukkue on sekasortoisessa tilassa, tähtipelaajat alisuorittavat ottelusta toiseen ja edes paikka eurokentillä ei tällä hetkellä vaikuta todennäköiseltä. Victor Osimhen sai kuluvan viikon Barcelona-tappiossa pienen vamman, joka voi pitää hyökkääjän sivussa – tosin hiljattaisten esitysten pohjalta tämä ei olisi järin suuri menetys. Kvicha Kvaratskhelian suoritustaso on niin ikään jättänyt kosolti toivomisen varaa.

Aivan eri planeetalla vieraisiin verrattuna suorittava isäntä putosi puolestaan Atlético Madridia vastaan Mestarien liigasta, mikä on harmi sen kannalta, mutta ei poista erinomaista kautta. Inter on jäänyt Euroopassa melko vähälle huomiolle tällä kaudella suoritustasoon suhteutettuna. Valovoimaisen ryhmän peräti 13 ottelua kestänyt voittokulku katkesi Espanjassa ja Atlético-tappiosta tuli siten Simone Inzaghin miehistön ensimmäinen häviö tämän kalenterivuoden puolella.

On hämmästyttävää huomata, että Interille on jopa pelattavia kertoimia tarjolla sunnuntain kotikamppailua tarkasteltaessa. Toki Marko Arnautovic, Carlos Augusto sekä pidempään sivussa olleet Stefano Sensi ja Juan Cuadrado puuttunevat kaikki yhä kokoonpanosta, mutta siitä huolimatta isäntä on keskinäisessä vertailussa ja kaikilla osa-alueilla täysin ylivoimainen. Napolin suoritustaso Barcelonassa oli karmeaa katseltavaa, kun alakerta imuroi maaleja liukuhihnalta ja hyökkäysten ajoitukset laskivat alleen kerta toisensa jälkeen. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Inter -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.