Coppa Italia ti 10.01. klo 22:00

Inter - Parma

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Interin keskikentällä tarvitaan laastareita! Aiheuttaako Gigi Buffonin edustama divarivieras päänvaivaa milanolaisille?

Maalivahtilegenda Gianluigi Buffonin edustama Parma vierailee San Sirolla tiistaina Coppa Italian neljännesvälierissä. Parma pelaa nykyisin Serie B:ssä ja tähtäimessä on nousu ensi kaudeksi takaisin Serie A:han. Coppa Italiassa tulee luultavasti seinä tiistaina vastaan, kun maan parhaimmistoon kuuluva Inter on vastassa. Tarkoittaako se kuitenkaan, ettei Parmaa kannata betsata?

Interillä on edessä kiireinen kevät, kun Coppan lisäksi on tasapainoteltava Serie A:ssa ja Mestarien liigan pudotuspeleissäkin. Viikonloppuna Serie A:ssa Monza tasoitti aivan loppuhetkillä ja Nerazzurrin oli tyytyminen pistejakoon. Kolaus oli kova, sillä alla oli voitto Napolista ja Milanossa heräsi jo hetkeksi henkiin unelmat Scudettosta. Nyt matkaa kärkeen on taas 10 pistettä.

Inter Xtra

@Inter_Xtra
Nicolò Barella and Hakan Calhanoglu will both miss the Coppa Italia match against Parma on Tuesday. They both did a personalized training session today. There is less worry for Barella than Calhanoglu.

[via @GuarroPas 🌖]


Simone Inzaghi mitä todennäköisimmin kierrättää tiistain pelissä kovalla kädellä, kun vastassa on ”vain” Parma. Marcelo Brozovicilla on pelikielto ja loukkaantuminen, joten kroatialainen ei pelaa missään tapauksessa. Hakan Calhanoglu ja Nicolò Barella ovat niin ikään sivussa, joten Interin keskikenttä on pahasti varamiehinen. Parmalta puuttuu Elias Cobbaut sekä Cristián Ansaldi. Loukkaantumisistaan toipuneet Buffon, Daniel Mihaila ja Gabriel Charpentier ovat olleet joukkueharjoituksissa ja tiistaina kolmikko voi olla kokoonpanossa.

Parma on ollut tällä kaudella varsin hyvä pallottomana. Itse asiassa Fabio Pecchian ryhmä ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua, jossa palloa on hallittu alle 50% ajasta. Saldona näistä peleistä on 7-2-0. Parmalle siis vaikuttaa sopivan tietyllä tavalla dogina pelaaminen ja tiistaina päästään taatusti harjoittelemaan vastaiskupelaamista. Napataan Parmaa +2:n aasialaisella tasoituksella lapulle – Inter on melko rankasti yliarvostettu kertoimissa.

Näin teet tällä vedolla vajaat 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Parma +2:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Parma +2” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.