Mestarien liiga ke 22.02. klo 22:00

Inter - Porto

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Inter rutiinivoiton UCL-pudotuspeleissä? Portugalilaisvieras on pahasti siipirikkoinen!

FC Porto haastaa Interin Mestarien liigan neljännesvälierässä keskiviikkona. Kertoimet ovat putoilleet pitkin viikkoa kotijoukkueen puolella ja tälle suurin syy on Porton kasaantuvat loukkaantumishuolet. Saako Sérgio Conceiçãon suojatit venytettyä ratkaisua paluuosaan vai joko Inter menee menojaan keskiviikkona?

Syksyllä Bayern Münchenin vanavedessä jatkoon lohkosta edennyt Inter on ollut vuoden alussa varsin vahvassa vedossa ja sarjasijoituksena Serie A:ssa on toinen sija – Napoliin taitaa kuitenkin olla jo liian pitkä takamatka. Puolustuspäässä Inter on ollut viime peleissä fantastinen ja vuoden alusta on pidetty jo kuusi nollapeliä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Inter

@Inter_en
Lauti with the final nail in the coffin ⚰️ 💀

#InterUdinese #ForzaInter


Inter pääsee vahvalla koosteella matsiin, sillä ainoastaan Joaquín Correa ja Dalbert ovat sivussa. Portolla on paljon epävarmoja, mutta varmasti pelin missaavat Gabriel Veron, Evanílson, Francisco Meixedo ja Fábio Cardoso. Toni Martínez, Galeno, Mateus Uribe ja Otávio ovat lisäksi epävarmoja – potentiaalisesti siis merkittäviä poissaoloja vieraille. Martínezin tilanteessa voi olla pelkkä kolhu kyseessä.

Kovin montaa maalia keskiviikkona tuskin vielä nähdään. Porto lienee konservatiivisella pelisuunnitelmalla matkassa ja Inter ei liikaa riskeeraa, vaikka toki kotijoukkueen riveissä ymmärretään avausosan voiton merkitys. Napataan Simonen Inzaghin ryhmää lapulle under 2,5:lla höystettynä! William Hillillä pääset lyömään tämän vedon bet builder-toiminnolla. Vedot voi lyödä myös yksittäin, jos yhdistely ei maistu!