Mestarien liiga ti 24.10. klo 19:45

Inter - Salzburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Salzburg tekee hukkareissun Milanoon! Onko itävaltalaispoppoolle luvassa kunnon kurinpalautus?

Neljässä pisteessä Mestarien liigan D-lohkossa porskuttava Inter isännöi tiistaina Salzburgia, joka puolestaan on pisteen päässä milanolaisista. Inter lähtee peliin isona suosikkina – onhan Simone Inzaghin miehistö ollut alkaneella sesongilla pelillisesti pelottavan vahva. Benfica sai tämän tuta viimeisimpänä UCL:ssä, kun Inter olisi voinut ilman Lautaro Martínezin tuhlailuja tuhota portugalilaisvieraansa totaalisesti.

*Nappaa kierrätysvapaat ilmaisvedot pois kuljeksimasta! Tipsin lopusta löydät ohjeet!

Mestarien liigan nuorin joukkue Salzburg ei vaikuta tällä kaudella aivan yhtä vaaralliselta kuin mitä aiemmat versiot ovat europeleissä olleet. Benfica toki kaadettiin avauskierroksella, mutta tuosta pelistä on hyvä muistaa Salzburgin päässeen miehen ylivoimalle jo avauspuolikkaalla. Kotoisessa Bundesliigassa Salzburg on kompastellut viime aikoina pahastikin sillä seurauksella, että Sturm Graz on karannut jo neljän pongon päähän.


Interillä on kelpo tilanne kokoonpanon suhteen, kun vain Marko Arnautovic ja Juan Cuadrado ovat kuntoutuksessa. Gerhard Struberin ryhmästä enemmän tai vähemmän hajalla ovat Sekou Koïta, Fernando, Kamil Piatkowski, Justin Omoregie, Bryan Okoh, Lukas Wallner sekä Aleksa Terzic. Mads Bidstrup on toipunut sairasteluistaan.

Jo ilman isoa loukkaantumissumaa Salzburg olisi nyky-Interin kanssa takuulla liisterissä, mutta nyt tästä ei oikeastaan ole kysymystäkään. Inter todennäköisesti lyö aiempaa köykäisemmän vieraansa kanveesiin melko kivuttomasti – lapulle päästään painamaan Inzaghin poppoota kookkaalla panoksella!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Inter -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.