Serie A su 22.05. klo 19:00

Inter - Sampdoria

Jatkuuko hurja maalivire? Inter pelaa myös kauden viimeisellä kierroksella kaasu pohjassa

Interillä on edelleen ohut mestaruussauma. Kauden viimeisellä kierroksella kaikki kulminoituu AC Milanin otteluun Sassulon vieraana, sillä milanolaisjoukkueilla on sarjan kärjessä kahden pisteen ero mustapunaisten hyväksi. Sampdoria-puolustuksen tukipilari on pelikiellossa, mutta muilta osin joukkueen pelaajatilanne on hyvä. Samaa voi tosin sanoa vierailijasta, jolle tämä ottelu on tuloksellisesti pakkovoitto.

Ainoastaan Roberto Gagliardini puuttuu Interin kokoonpanosta kauden viimeisellä kierroksella Sampdoriaa vastaan. Joukkueen loppukiri on ollut mainio ja se on voittanut neljä ottelua peräkkäin – mukana on toki myös 2–4-jatkoaikavoitto Italian Cupin finaalissa Juventusta vastaan. Kolmen ottelun Serie A -voittoputkensa aikana joukkue on latonut peräti yhdeksän täysosumaa ja kaasu pohjassa joukkue lähtenee myös viimeiseen matsiin. Lautaro Martinez on ollut erinomaisessa vireessä ja saanee jälleen kerran rinnalleen hyökkääjäkonkarin Edin Dzekon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Pelillisesti vierailija on tässä kamppailussa täysi vastaantulija. Vaikka hyviä tuloksia on tullut viime aikoina, olisi vierasmenestys suuri yllätys. Inter on todella latautunut ja hallitsevalla mestarilla on edelleen ohut mahdollisuus uusia voittonsa, joten se tuskin jättää mitään sattuman varaan. Tulikuuma kotihyökkäys on myrkkyä vieraiden alakerralle, josta Omar Colley puuttuu pelkiellon vuoksi. Lisäksi loukkaantuneena Sampdorialta on sivussa Stefano Sensi.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa tulee vähintään neljä (yli 3,5) maalia. Isäntä pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan ja hyökkäyspäässä Simone Inzaghin miehistö on ollut hiljattain täysin pitelemätön. Toisaalta takaiskumaaleiltakaan joukkue ei ole kaasu pohjassa vedellessään välttynyt.

10 euroa pelirahaa