ke 07.04. klo 19:45

Inter - Sassuolo

Jatkuuko Interin huima voittoputki?

Serie A:n kärjessä porskuttava Inter saa rästipelissä vieraakseen Sassuolon ja isännät lähtevät kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina. Roberto De Zerbin miehistön pitää venyä täydelliseen suoritukseen, mikäli se meinaa taistella pisteistä.

Kotijoukkueen meno on jo pitkään ollut todella murhaavaa ja Antonio Conten suojatit ovatkin voittaneet Italian pääsarjassa peräti yhdeksän ottelun voittoputkessa, jonka aikana sen maaliero on huima kolme päästettyä ja 21 tehtyä.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Milanolaisten pelaaminen on tämän voittoputken aikana ollut todella tasapainoista ja tästä hyvä esimerkki on viimeisen kierroksen 1-0-vierasvoitto Bolognasta. Ottelun taso ei ollut päätä huimaava, mutta Interin rutiini on tällä hetkellä todella kova.

Sassuolon meno Serie A:ssa ei ole ollut lähellekään yhtä huimaavaa. Vieraat ovat onnistuneet voittamaan viimeisestä kuudesta pelistään vain yhden ja sillä on alla tappio Torinolle ja viime kierroksella se pelasi 2-2-tasapelin AS Romaa vastaan.

Tasapeli ei missään nimessä ole huono suoritus Romaa vastaan, mutta nyt haaste on huomattavasti kovempi, kun vastassa on koko liigan kuumin joukkue. Vierasjoukkueen puolustuspelaaminen ei ole tarpeeksi hyvällä tasolla pitelemään Romelu Lukakua ja kumppaneita kurissa.

Kotijoukkueen terveystilanne on todella hyvä ja sivussa ovat vain Alessandro Bastoni, Ivan Perisic sekä Marcelo Brozovic. De Zerbin tilanne on huomattavasti pahempi, sillä hän joutuu tulemaan toimeen ilman Domenico Berardia, Mehdi Bourabiaa, Gregoire Defreliä, Kaan Ayhania, Filippo Romagnaa sekä keskikentän dynamo Manuel Locatelliä.

Pelivihje tähän taistoon on Interin vähintään kahden maalin voitto. Nerazzurrin pelaamisen taso on liian kova hauraalle Sassuolo-miehistölle, joka kärsii todella pahoista poissaoloista.