Serie A ke 01.12. klo 19:30

Inter - Spezia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spezia mahdottoman tehtävän edessä Giuseppe Meazzalla

Putoamisviivan tuntumassa majaileva Spezia on todella kovan haasteen edessä, kun se matkustaa keskiviikkoiltana hallitsevan mestarin Interin vieraaksi. Isännät ovat todella kovassa vireessä tällä hetkellä ja vieraille on vaikea luvata pisteitä tästä kamppailusta.

Simone Inzaghin miehistö on voittanut viimeisestä yhdeksästä ottelustaan seitsemän kaikki kilpailut mukaan lukien ja kaksi muuta peliä on päättynyt tasapeliin. Joukkue lähtee siis tähän kamppailuun täynnä itseluottamusta ja heikosti pelanneella vierasjoukkueella tulee tukala ilta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Milanolaiset iskivät toissa kierroksella ison statementin pöytään, kun se kaatoi kotonaan sarjakärki Napolin 3-2 ja tätä seurasi viime kierroksella tullut rutiini voitto Venezian vieraana. Sinimustien hyökkäys on toiminut mahtavalla tavalla koko kauden ja sitä se tekee myös tässä pelissä.

Spezian viime pelit eivät ole menneet hyvin ja se saapuu Milanoon niskassaan kahden ottelun tappioputki ja se on voittanut vain yhden viimeisestä kuudesta pelistä. Joukkueen puolustus on vuotanut todella pahasti koko kauden ajan ja nyt se joutuu kohtaamaan yhden sarjan kovimmista hyökkäyksistä.

Interiltä ottelusta puuttuu vain yksi tärkeä pelaaja, kun toppari Stefan de Vrij on sivussa. Hänen lisäkseen poissa ovat ainakin Andrea Ranocchia, Matteo Darmian sekä Aleksandr Kolarov. Vierailta poissa ovat ennakkotietojen mukaan Leo Sena sekä Mehdi Bourabia.

Interin vähintään kolmen maalin voitolle tarjotaan maukasta 2,39 kerrointa ja tätä kannattaa kokeilla maltillisella panostuksella. Joukkueiden tasoero on valtava ja pelillisesti kotijoukkue on aivan eri tasolla. Inzaghin suojatit vyöryttävät hyökkäyksiä koko illan vieraiden maalille ja se voittaa ottelun selkein lukemin.